Şeyma Subaşı'na Hakan Sabancı soruldu... Bakın ne tepki gösterdi

Dila Tarkan'ın düğününde yakınlaştığı ve aşk yaşadığı iddia edilen Şeyma Subaşı ile Hakan Sabancı magazin gündemine bomba gibi düştü. Önceki gün Bebek'te objektiflere takılan Şeyma Subaşı, Hakan Sabancı ile ilgili soruları yanıtsız bıraktı.

Mısırlı milyarder Mohammed Alsaloussi ile evlenmesi beklenen Şeyma Subaşı, ani bir kararla ilişkisini noktaladı. Ayrılığı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyuran Şeyma Subaşı, şu ifadeleri kullandı:

"Sizlerin de bildiği ve tanık olduğu gibi yaklaşık 1,5 senedir Meedo Alsaloussi ile yaşadığımız birlikteliğimizi, karşılıklı anlaşarak sonlandırma kararı aldık. Her ilişkide olabileceği gibi biz de yaşadığımız anlaşmazlıklar sonucu ilişkimizi sürdüremeyeceğimize karar verip saygı çerçevesinde yollarımızı ayırdık. Aldığımız bu karar ve yaşadığımız hassas sürece siz değerli takipçilerim ve basın mensuplarının saygı ve anlayışını rica ediyorum"

Türkiye'ye dönen Subaşı, yakın arkadaşı Dila Tarkan'ın düğünü için Yunanistan'a gitti. Subaşı'nın düğünde Hakan Sabancı ile yakınlaşıp aşk yaşamaya başladığı iddiası gündeme geldi. Yunanistan'dan Türkiye'ye dönen Hakan Sabancı ile Şeyma Subaşı, Bebek'te görüntülendi.

Geçtiğimiz gün Bebek'teki bir otelden çıkarken görüntülenen Şeyma Subaşı'na "Hakan Sabancı ile aşk yaşadığınız doğru mu? Mekanın restoran kısmında yemek yediğiniz konuşuluyor. Neler söyleyeceksiniz?" gibi sorular yöneltti.

Yanıt vermek istemeyen Subaşı, hızla aracına doğru ilerledi ve oradan uzaklaştı.