HABER MERKEZİ
Şiddet iddiaları ile gündeme gelen Şeyma Subaşı ile Mısırlı milyarder Mohammed Alsaloussi'nin 5 aylık evliliği geçtiğimiz günlerde bitti. Tek celsede boşanan Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsaloussi ayrı ayrı Paris'e giderek partilere katıldı.
Subaşı'nın boşanır boşanmaz aşk yaşamaya başladığı iddia edilen iş insanı Burak Ateş ile Paris'e gitmesi büyük ses getirdi. Sabah'tan Bülent Cankurt yazısında yeni bir iddiada bulundu. Yazıda şu ifadelere yer verildi:
"Şeyma, Paris'te dört gün süren boşanma kutlamalarına devam etmek için önceki akşam İbiza'ya uçtu. Asıl bomba şimdi geliyor! Şeyma'nın İbiza'ya, Burak Ateş'in kiraladığı özel uçakla gittiğini öğrendim. Tabii yanında Burak Ateş de varmış. Yani Şeyma, beş ay önce Meedo ile balayı yaptığı İbiza'da şimdi, boşanmadan önce aşk yaşamaya başladığı iddia edilen Burak Ateş ile boşanmasını kutluyor!"