Şeyma Subaşı ve sevgilisi Mohammed Al Saloussi'den yeni paylaşım! 'Çok aşığım, nazar değmesin'

Şeyma Subaşı ve sevgilisinden dikkat çeken paylaşım! Geçtiğimiz günlerde yeni bir aşka yelken açtığını duyuran Şeyma Subaşı sosyal medyadan DJ sevgilisi Mohammed Al Saloussi ile birlikte yer aldıkları yeni bir fotoğraf paylaştı. Ünlü güzelin ''Çok aşığım. Nazar değmesin'' notuyla takipçilerine sunduğu yeni paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni aldı.

Acun Ilıcalı ile yaptığı evlilikle tanınan Şeyma Subaşı yeni aşkını sosyal medyadan haykırmaya devam ediyor.

Son günlerde Suudi Arabistanlı bir şeyhin oğlu olan Mohammed Al Saloussi ile yaşadığı aşkla magazin basınının gündeminden düşmeyen Şeyma Subaşı yeni paylaşımıyla olay oldu.  Ünlü güzel daha önce bu fotoğraf ile birlikteliğini duyurmuştu. 

Instagram'da 3 milyondan fazla takipçisi bulunan Şeyma Subaşı paylaşımlarına hız kesmiyor. Yeni gönderisinde sevgilisine olan aşkını adeta haykıran ünlü güzel deyim yerindeyse düşman çatlatmaya devam ediyor. Subaşı takipçilerine sevgilisi ile yeni bir fotoğraf paylaşacağını önce Instagram story'den "New post" yazarak duyurdu.

Ardından sevgilisi ile yeni fotoğrafını Instagram'dan paylaşan Şeyma Subaşı'nın gönderisine düştüğü notu ise bir hayli dikkat çekti.

Kısa sürede binlerce beğeni alan bu paylaşımına "Çılgınca... Çok aşığım, nazar değmesin" yazan ünlü güzel, yeni aşkı ile mutlu olduğunu sosyal medyadan her fırsatta dile getireceğinin sinyallerini verdi. 

Sabri Sarıoğlu-Yağmur Sarıoğlu çifti oğullarının yüzünü ilk kez gösterdi

Kuruluş Osman'ın başrol oyuncusu Burak Özçivit karizmasıyla sosyal medyayı yıktı geçti

Ebru Gündeş esprili çocukluk paylaşımı ile dikkatleri üzerine çekti! 'Masaya çıkıp şarkı söylediğim doğrudur'