Şeyma Subaşı hakaret son dakika olayı nedir niye gözaltına alındılar

Şeyma Subaşı olayı nedir interpol mü arıyor sorusu merak ediliyor. Şeyma Subaşı son dönemin en çok konuşulan isimlerinden biri. Bu sefer gündeme gelme nedeni başka. Herkesin konuştuğu ve merak ettiği Şeyma Subaşı olayı ne montaj videosu tüm detaylar aksam.com.tr'de. İncelemelerde, söz konusu yorumları ve montajlı görüntüleri paylaşan hesapların sahte olduğu saptandı. Bu hesapları kullanan Yeşim N. (38) İstanbul Ulus'ta, İlknur R. (37) ise Mersin'de gözaltına alındı. İki şüpheli suçunu itiraf etti. Diğer şüpheli Cansın K. hakkında ise yurtdışında yaşadığı için İnterpol'den aranma çıkarıldı. Operasyondan 3 ay sonra Şeyma Subaşı benzer hesaplardan iftira ve hakaretlerin sürdüğünü polise bildirdi. Soruşturma daha da genişletildi. ''Millimetres'' adlı hesabı yönetenlerden biri olduğu belirlenen Yazgülü T., 24 Ekim'de Bartın'da gözaltına alındı. Tüm dijital cihazlara el konuldu.

Şeyma Subaşı'na montajlı video yaptıkları nedeniyle 30'a yakın kişi hakkında gözaltı kararı çıktı. Herkesin merak ettiği ise olayın ne olduğu. Gelin hep birlikte Şeyma Subaşı olayına bakalım. Polisin “çete” diye tanımladığı grubun lideri ile birlikte 30 kişi yakalandı... Sosyal medyadaki paylaşımlarıyla dikkat çeken Şeyma Subaşı, hakaret ve küfür dolu yorum yapan hesaplar hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na geçen yıl şikâyette bulundu. Bunun üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Arge Bilgi İşlem Büro Amirliği 9 Aralık 2016'da çalışma başlattı.

Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı düğün fotoğrafları en son detaylar -TIKLA ÖĞREN 

INTERPOL'DEN ARAMA KARARI ÇIKARTILDI

İncelemelerde, söz konusu yorumları ve montajlı görüntüleri paylaşan hesapların sahte olduğu saptandı. Bu hesapları kullanan Yeşim N. (38) İstanbul Ulus'ta, İlknur R. (37) ise Mersin'de gözaltına alındı. İki şüpheli suçunu itiraf etti. Diğer şüpheli Cansın K. hakkında ise yurtdışında yaşadığı için İnterpol'den aranma çıkarıldı. Operasyondan 3 ay sonra Şeyma Subaşı benzer hesaplardan iftira ve hakaretlerin sürdüğünü polise bildirdi. Soruşturma daha da genişletildi. "Millimetres" adlı hesabı yönetenlerden biri olduğu belirlenen Yazgülü T., 24 Ekim'de Bartın'da gözaltına alındı. Tüm dijital cihazlara el konuldu.

İKİNCİ OPERASYON DA YAPILDI

Bu operasyonların tamamlanmasının ardından Şeyma Subaşı’nın hakaretlerin devam ettiği yönündeki ikinci şikayeti üzerine tekrar harekete geçen polis ekiplerinin bu kez Yazgülü T.’yi de aynı suçlamayla gözaltına aldıkları öğrenildi. Avcılar’da yakalanan şüphelinin bilgisayarında yapılan incelemede Şeyma Subaşı'na hakaret ettiği yönünde dijital deliller bulunduğu öğrenildi.

ŞEYMA SUBAŞI KİMDİR?

2 Temmuz 1990 doğumlu olan Subaşı,2008 yılında Miss Turkey yarışmasına katılan güzellerden 16 yaşından beri ünlü tasarımcıların moda defilelerinde boy gösteriyor.Aynı zamanda İstanbul Aydın Üniversitesi Moda Tasarım Programı öğrencisi olan Şeyma ,2009 senesinde Ilıcalı'nın yaptığı Var Mısın Yok Musun ? yarışmasına katıldı ve 69000 TL kazanarak yarışmadan ayrıldı.

Subaşı şu sıralar yine Acun Ilıcalı'nın şirketi olan Acun Medya tarafından yapılan Yok Böyle Dans yarışmasında kostüm tasarımcısı olarak çalışıyor.Yasak aşkın 2009 yılında başladığı , Ilıcalı'nın sevgilisine lüks bir residenceda ev tuttuğu, genç kıza son bir model jeep aldığı , ayrıca yine sevgilisi için ofis kiraladığı internette yer alan haberler arasında bulunuyor. Ilıcalı'nın eşi Zeynep Ilıcalı 50 milyon TL'lik servetin yarısını istiyor. Boşanma davası ve Şeyma Subaşı ile yaşadığı iddia edilen yasak aşkı ile Acun Ilıcalı magazin gündemini epeyce meşgul edecek gibi duruyor.