Şeyma Subaşı kimdir nereli kaç yaşında Şeyma Subaşı'nın röportajı

Televizyon dünyasının başarılı ismi olan Acun Ilıcalı ile yaşadığı aşk ile gündeme gelen Şeyma Subaşı bu ilişkiden olan kızı Melisa ile hayatına dair paylaşımları Instagram'da binlerce takipçisiyle paylaşıyor. Survivor yarışmasıyla ekranlara gelen Şeyma Subaşı röportaj vermişti. Bu röportaj olay oldu.

Şeyma Subaşı'nın röportajı olay oldu. Acun Ilıcalı ile yakın zamanda nikah masasına oturmaya hazırlanan Şeyma Subaşı ilk kez röportaj verdi. Bu röportaj son günlerin en çok konuşulan konusu oldu. Şeyma Subaşına ilk tepki Ahmet Hakan'dan geldi. Karşılıklı atışma bir anda büyüdü. Acun Ilıcalı'nın yakın zamanda evleneceğini açıkladığı Şeyma Subaşı yaptığı röportajda çarpıcı açıklamalarda bulundu.İşte Şeyma Subaşının yaptığı açıklamalar. 2 Temmuz 1990 doğumlu olan Subaşı,2008 yılında Miss Turkey yarışmasına katılan güzellerden 16 yaşından beri ünlü tasarımcıların moda defilelerinde boy gösteriyor.Aynı zamanda İstanbul Aydın Üniversitesi Moda Tasarım Programı öğrencisi olan Şeyma ,2009 senesinde Ilıcalı'nın yaptığı Var Mısın Yok Musun? yarışmasına katıldı ve 69000 TL kazanarak yarışmadan ayrılmıştı. 

ŞEYMA SUBAŞI'NIN GELİNLİĞİ KİMİN TASARIMI TIKLA ÖĞREN 

Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı düğün fotoğrafları en son detaylar -TIKLA ÖĞREN 

RESME TIKLAYABİLİRSİNİZ 

ŞEYMA SUBAŞI RÖPORTAJI 

* Hakkındaki olumsuz yorumlara, hakaretlere nasıl katlanıyorsun?

- Bence onlar ne biliyor musun? İki elin parmağını geçmeyen kişiler. Aynı şeyleri döndürüp duruyorlar. Her insanın çok üzüldüğü zaman cinnet geçirdiği bir nokta oluyor. Benim de oldu tabii.

* Bu yorumlar ilk başladığında ne hissediyordun? Şimdi ne hissediyorsun? 

- Annem hep şöyle derdi: “Her yıl bir yıl önceki aklını beğenmeyeceksin kızım.” Ben bazen şöyle diyorum kendime: “İki hafta önceki aklımı bile beğenmiyorum!” Hepimiz habire yeni bir tecrübe ediniyoruz. Şimdiki aklımla 19 yaşında olsam yine şu an durduğum gibi dururdum. Artık her şeyi o kadar net ve açık görüyorum ki... “Zoom out” olarak olaya bakıyorum. Onların bana yazdığı kötü söz ya da beddua benim şu an seninle konuşmamı engelliyor mu? Acun’la birlikteliğimi engelliyor mu? Benim kızıma bir şey yapıyor mu? Ya da benim alacağım çantama? Ne oluyor yani? Bu kadar negatiflikle hiç tanımadıkları birine dolarak kendilerine zarar veriyorlar. Beni tanıyanlar benden hiç nefret etmedi şimdiye kadar. O yüzden o yorumları yapanlara bir set çektim. Etkilenmiyorum. Sadece kızıma ve aileme yazılanlardan dolayı çok üzüldüm. Çünkü çok iftira oldu. Bunu söylememem gerekiyor ama söyleyeceğim. Annemle babam bugüne kadar benden 1 lira bile istemedi. Ablam da öyle. Daha geçenlerde ablama doğum gününde bir çanta aldım. Ağladı, “İnanmıyorum” diye. Duygu sömürüsü yapmak istemiyorum ama dışarıdan neler neler düşünülüyor. 

* Ailen Acun’la olan ilişkini başından itibaren destekledi mi?

- İlk 1.5 sene bir şey bilmiyorlardı. Babam olay patlayınca gazeteden öğrendi! Ya zaten en başından anlatsam kitap olur... Acun o kadar cesaretli, vicdanlı ve iyi şeyleri içinde barındıran biri ki, zamanı geldi aileme “Şeyma’yı ben istediğim için etkiledim, etkilemeye çalıştım” dedi.

* Ailen öğrenince ne yaptı? 

Hep yanımdalardı. Yani, babam ne yapacaktı bana? Dövecek miydi? Dövse ne olacak? Beni ret mi edecek? Kızıyım, canıyım, kanıyım. Ne yapabilir? Acun ve ablam, babam öğrendikten sonra onunla konuştular. Babamı şey bir kıvama getirdik ve biz devam ettik.

BU SOSYALLİKTE NAMAZ KILAMIYORUM

* İlişkinizde kaçıncı yılı doldurdunuz?

- 8! Şu an 26 yaşındayım. Muhteşem bir şey yaşadık, büyük aşktı, kitaplara yazılır demiyorum. Ha aşk olarak tabii ki öyle ama çok şeye katlandım. Acun da öyle.

* “Ben artık devam edemeyeceğim, yeter” dediğin hiç olmadı mı?

- Sence kaç kere dedim? Her hafta diyordum! Ama insanlara pek fazla ağlamadım.

* Hep içinde tuttun?

- Evet. Gece yatakta çok ağladım. Namaz kılarken çok ağladım. Şu an tabii bu sosyallikte kılamıyorum. Allah affetsin diyelim, içimizi biliyor... Hayatta hiçbir zaman “Şu olsun” diye dua etmedim. “Hayırlısıyla” dedim hep. İçten söylüyorum. Yemin ederim. Hayırlısı neyse o olsun dedim. Değilse ben artık başka yola gideyim, onlar mutlu olsun...

AHMET HAKAN NE DEDİ? 

Acun Ilıcalı'nın sevgilisi Şeyma Subaşı, dün verdiği röportaj hakkında "Sinir bile olamıyorsun. Ne sinir olması! Basbayağı eğleniyorsun" şeklinde bir yazı kaleme alan gazeteci Ahmet Hakan'a yanıt verdi. Şeyma Subaşı'nın, İnstagram hesabından "Ahmet Hakan'a cevap" başlığı ile paylaştığı metin şöyle: "Ahmet Bey bugünkü yazınızda benden bahsetmişsiniz ve aklınızca beni küçük görmüşsünüz. Neden? Ne yapmışım?  Değer verdiğim Hürriyet Gazetesi'nin, değer verdiğim sizin gibi bir köşe yazarının röportaj teklifini kabul etmiş, sorularına içten cevaplar vermişim. Bu arada da bazı cevaplarımda Türkçe yerine İngilizce kelimler kullanmışım, ara sıra da 'ya' diyerek cümleler başlamışım! Ahmet Bey de bana sinir bile olamamış, hatta pek eğlenmiş. Ne kadar başkasını küçük gören ve kibirli bir tavır. Ahmet Bey, eğer bu yazınızı beni eleştirmek için yazdıysanız, alay etmenize gerek yoktu. Sizce insanların birbirlerinin maddi imkanlarıyla, eğitimleriyle uluorta alay etmeleri, birbirlerini aşağılamaları normal mi? Daha doğrusu, iyi insanlar bunları yapar mı? Ramazan ayında içki içtiğiniz için size saldıranlara 'Size ne? Kime ne' diye cevap vermiştiniz. Ben de, iki sayfalık röportajdan bazı cümleleri seçip, beni karalama çabanıza müsadenizle aynı cevabı veriyorum: Size ne? Kime ne? Ama eminim kendinizce mantıklı sebepleriniz vardır, ben yine de size sevgilerimi yolluyorum. Başarılar Ahmet bey."

ŞEYMA SUBAŞI KİMDİR?

2 Temmuz 1990 doğumlu olan Subaşı,2008 yılında Miss Turkey yarışmasına katılan güzellerden 16 yaşından beri ünlü tasarımcıların moda defilelerinde boy gösteriyor.Aynı zamanda İstanbul Aydın Üniversitesi Moda Tasarım Programı öğrencisi olan Şeyma ,2009 senesinde Ilıcalı'nın yaptığı Var Mısın Yok Musun ? yarışmasına katıldı ve 69000 TL kazanarak yarışmadan ayrıldı.

Subaşı şu sıralar yine Acun Ilıcalı'nın şirketi olan Acun Medya tarafından yapılan Yok Böyle Dans yarışmasında kostüm tasarımcısı olarak çalışıyor.Yasak aşkın 2009 yılında başladığı , Ilıcalı'nın sevgilisine lüks bir residenceda ev tuttuğu, genç kıza son bir model jeep aldığı , ayrıca yine sevgilisi için ofis kiraladığı internette yer alan haberler arasında bulunuyor. Ilıcalı'nın eşi Zeynep Ilıcalı 50 milyon TL'lik servetin yarısını istiyor. Boşanma davası ve Şeyma Subaşı ile yaşadığı iddia edilen yasak aşkı ile Acun Ilıcalı magazin gündemini epeyce meşgul edecek gibi duruyor.