Şeyma Subaşı'ndan hamilelik açıklaması: Şeyma Subaşı hamile mi?

Şeyma Subaşı bir süredir birlikte olduğu Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile evlilik hazırlığı yapıyor. Geçtiğimiz haftalarda Şeyma Subaşı'nın hamile olduğu yönünde iddialar ortaya atılmış ve Şeyma Subaşı tarafından yalanlanmıştı. ''Evlenmeden çocuk yapmam'' diyen Şeyma Subaşı'dan hamilelik açıklaması geldi.

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı ve Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile evlilik kararı almıştı. Şeyma Subaşı'nın evlilik kararını aldığı süreçte hamile olduğu söylentileri çıkmış ve bu söylentileri yalanlamıştı. Şeyma Subaşı'dan yeni hamilelik açıklaması geldi. Peki, Şeyma Subaşı hamile mi?

ŞEYMA SUBAŞI HAMİLE Mİ?

Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapan Şeyma Subaşı, hamile olduğunu açıkladı. Subaşı, "Dürüst olmak gerekirse, evlenmek için acele etmemizin nedeni buydu. Şimdilik kutlamaları erteleyip hamileliğin keyfini çıkarmaya odaklanmaya karar verdik" ifadelerini kullandı.

İngilizce bir metin yayınlayan Subaşı, 'Bütün dünyadaki arkadaşlarım ve ailem. Son zamanlarda hami-le olduğuma dair çıkan söylentileri memnuniyetle doğrulamayı ve hamile olduğumu bilmenizi isterim. Dürüst olmak gerekirse evlenmek için acele etmemizin nedeni de buydu. Acele etmek için bir sebep olmadığına karar verdik. Birbirimize sevgi ve saygı duyuyoruz, şimdilik kutlamaları erteleyip hamileliğin keyfini çıkarmaya odaklanmaya karar verdik. Bütün iyi dilekleriniz ve desteğiniz için teşekkürler. Gelecek için heyecanlıyım.' ifadelerini kullandı. Ancak ardından paylaşımı sildi.

HAMİLELİK İDDİALARINI YALANLAMIŞTI

Instagram hesabında 3 milyon 200 bin takipçisi bulunan Şeyma Subaşı hakkında çıkan hamilelik haberlerine ilişkin sessizliğini şu paylaşım ile bozmuştu. Ünlü güzel, Instagram story'sinde paylaştığı yemek fotoğrafının altına "Bugün sağlıklı besleneyim...Sonra karnım falan çıkar Türk basını yine bilmiş bilmiş haber yapar" yazarak hakkında çıkan hamilelik iddialarını yalanlamıştı.