Seyirciler sevinçten deliye döndü! Diriliş Ertuğrul'a benzer diziyle çıkartma yapacaklar!

Diriliş Ertuğrul'a benzer diziyle çıkartma yapacaklar! TRT 1'de yaklaşık 5 sezon süren fenomen dizi Diriliş Ertuğrul'un ardından tarihimize ışık tutacak yeni bir dizi ile gelecek. Dizinin yapımcılığını üstlenen Tekden Film, Bir Fetih Ülküsü Kızılelma dizisi için kollarını sıvadı. Heyecanlandıran proje TRT Dijital'de yayımlanacak. İddialı dizinin çekimlerinin ise İstanbul Kartal'da kurulacak bir platoda gerçekleşeceği öne sürüldü. Dizi Fatih Sultan Mehmet'in çocukluk yıllarını mercek altına alacak.

Seyirciler sevinçten çılgına dönecek. Tekden Film, efsane dizi Diriliş Ertuğrul'dan sonra farklı ve dikkat çeken bir yapımla seyircilere sürpriz yapacak. Heyecanlandıran gelişmenin ardından Bir Fetih Ülküsü Kızılelma dizisi tarihimize ışık tutacak. Fatih Sultan Mehmet'in çocukluk yılları aktarılırken, Mehmet'in hocası Akşemseddin'in hikâyesine de yer verilecek. Yapım TRT Dijital'de izleyici karşısına çıkacak. Kamil Aydın'ın yönetmen koltuğunda oturacağı dizinin senaryosunu Ozan Bodur ve ekibi devralacak. Dizinin unutulmaz bir tarihi yolculuğa çıkaracağı kesinleşti...

TAM 8 BÖLÜM SÜRECEK

Açıklanan bilgilere göre Bir Fetih Ülküsü Kızılelma dizisinin 8 bölüm süreceği belirtildi.

TRT DİJİTAL İLE KARŞIMIZA GELECEK

Tekden Film, Bir Fetih Ülküsü Kızılelma dizisinin TRT Dijital'de yayımlanacağı söylüyor. Fatih Sultan Mehmet'in çocukluk yıllarının işleneceği gelen bilgiler arasında.

'Bir Fetih Ülküsü Kızılelma' dizisinin senaryosunu Ozan Bodur ve ekibi kaleme alacak.

Diziyi başarılı isim Kamil Aydın yönetecek.

PLATO KURULACAK

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Tekden Film'in Kartal'da kurulan dev platosunda çekilecek olan dizinin Fetih hikâyesine kadar uzanması planlanıyor.