Şevval Sam'dan Yasak Elma'da hayat verdiği Ender ile ilgili bomba itiraf

Ünlü oyuncu Şevval Sam, konuk olduğu YouTube programında 6 sezon boyunca rol aldığı Yasak Elma dizisinde hayat verdiği ''Ender'' karakteri ile ilgili itirafta bulundu. Şevval Sam, açıklamalarının ardından gündeme geldi. Sam, ''Yasak Elma'da baya bildiğin kendi kötülüğümü çıkardım ve orayı iyileştirdi. İçimdeki karanlık duyguları döktüm oraya. Orası baya iyileşti.'' dedi.

Eda Ece, Şevval Sam ve Biran Damla Yılmaz'ın başrollerini paylaştığı Yasak Elma dizisi 6 sezon boyunca ekranlarda yer aldığı final bölümü ile çok konuşulan Yasak Elma dizisindeki karakterler ise ikon hale geldi. Dizide hayat verdiği Ender karakteri ile izleyici karşısına çıkmış olan Şevval Sam, bir YouTube programına konuk oldu.

Ünlü oyuncu ve şarkıcı Şevval Sam, Ender karakteri ile ilgili şunları söyledi: "Yasak Elma'nın bana içsel olarak çok büyük bir faydası oldu. Çünkü dönüp bakıyorsun kendi karanlık dehlizlerinden bir şey çıkarıyorsun. Yani ben birini taklit etmedim Yasak Elma'da baya bildiğin kendi kötülüğümü çıkardım ve orayı iyileştirdi. İçimdeki karanlık duyguları döktüm oraya. Orası baya iyileşti."