Şevval Şahin ile Buse İskenderoğlu'na teklif yağıyor! Tatili paraya çevirecekler

Miss Turkey güzelleri Şevval Şahin ve Buse İskenderoğlu'na otellerden teklif yağıyor. Bir süredir Miami'de tatilde olan ünlü güzeller tatil paylaşımları ile dikkatleri üzerine çekiyor. Reklam karşılığı paylaşım yapmaları için ünlü isimlere otellerden teklif yağıyor.

Yazın gelmesi ile tatile çıkan ünlülerden Miss Turkey güzelleri Şevval Şahin ve Buse İskenderoğlu tatil paylaşımları ile dikkat çekmeye devam ediyor. Birlikte çıktıkları tatilde Miami güneşinin tadını çıkaran ünlü isimler otelleri adeta harekete geçirdi. Güzellerin Instagram paylaşımları yapması için birbirleriyle yarışan oteller reklamlarını yapmaları karşılığında teklifte bulunuyor.

PAYLAŞIM İÇİN 20 BİN TL TEKLİF!

İkilinin Instagram'da otelden yer bildirerek yaptıkları paylaşımlar binlerce beğeni alınca birçok otel de harekete geçti. Oteller, güzellere bir Instagram paylaşımı için 20 bin TL teklifte bulunmaya başladı.

2018 Türkiye Güzeli Şevval Şahin ile 2016 Türkiye Güzeli Buse İskenderoğlu, Miami'de tatil sezonunu açtı. Güzeller, sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla dikkat çekmeye devam ediyor. Sosyal medyayı aktif kullanan ikilinin otelden yer bildirerek yaptıkları paylaşımlar binlerce beğeni alınca Çeşme ve Bodrum'daki işletmeleri de harekete geçirdi.

Şevval Şahin bir Instagram paylaşımı için 20 bin TL alıyor.