Şevval Şahin ateş püskürdü! Kendisini güzel bulmayan Demet Akalın'a verdi veriştirdi

Yaptığı açıklamamalar ile sık sık magazin gündeminde yerini alan ünlü popçu Demet Akalın şimdide 2021 Kainat Güzeli Andrea Meza ile 2018 Türkiye Güzeli Şevval Şahin'i kıyasladığı yorumla adından söz ettirdi. Akalın'ın yorumunun gören Şevval Şahin, 'Umarım bir gün kendinle barışık olursun ve kendini geliştirirsin. Yazık' yanıtını vererek yeni bir tartışmanın fitilinin ateşledi.

Kainat Güzellik Yarışmasında tacın yeni sahibi belli oldu. Yazılım mühendisi Andrea Meza, 2021'in kainat güzeli seçildi. Yeni güzellik kraliçesinin seçilmesinin ardından Şevval Şahin kıyaslanmaya başladı. Şevval Şahin'i güzel bulmadığı yönünde yorumda bulunan Akalın, dikkat çekti. Yoruma sinirlenen Şahin, verdiği cevapla gündeme oturdu.

Demet Akalın, "Andrea afet. Diğerine güzel demeye" demeye yorumunu ve hakkında yapılan anketi gören Şevval Şahin, şu yanıtı verdi:

'SİZ ŞAKA MISINIZ?'

'Yıl olmuş 2021 siz hala kadın kıyaslıyorsunuz. Andrea çok güzel ve keşke onun birinciliğinin haberini yapsaydınız böyle boş bir haber olmasaydı. Sonuçta ikimiz de çok ayrı insanlarız ayrı yarışmalarda yer aldık. 'Balık etli mi, sıfır beden mi güzel?' Siz şaka mısınız? Gerçekten 20 yıl geriden geliyorsunuz.

'UMARIM BİR GÜN KENDİNLE BARIŞIK OLURSUN'

Demet Akalın umarım bir gün kendinle barışık olursun ve kendini geliştirirsin. Seni izleyen çok genç kız var, yazık'