Şeyma Subaşı, Acun Ilıcalı'nın olduğu fotoğrafı paylaştı

Ünlü sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşım ile yeniden gündem oldu. Acun Ilıcalı'nın olduğu bir kareyi Instagram hesabının hikaye bölümünden paylaşan Subaşı, dikkatleri üzerine çekerken takipçileri 'Neden Acun'lu olan fotoğrafı paylaştın?' sorusunu sordu.

Zamanının hepsini yurt dışında arkadaşları ve sevgilisi ile geçiren Şeyma Subaşı, kardeşi Kübra Açıl'ın yaptığı paylaşıma kendi sayfasında da yer verdi. Acun Ilıcalı'nın da yer aldığı fotoğrafı paylaşan Subaşı, yorum yağmuruna tutuldu.

Sosyal medya kullanıcıları "Neden Acun'lu olan fotoğrafı paylaştın?", "Eski kocanın olduğu fotoğraf neden?" gibi yorumlarda bulundu.

İşte Şeyma Subaşı'nın o paylaşımı;

ESKİ SEVGİLİSİ SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Alsaloussi, "Ben kimseye zarar vermedim. Bu dünyada çıkıp 'Meedo bana zarar verdi, kötü bir şey yaptı' diyecek tek bir insan yok. Bu nedenle çok üzgünüm. Hatta daha da üzücü çünkü ilişkim bitti. Ve Şeyma ile ilişkinin bitmesini isteyen bendim. Medya, Şeyma'nın beni terk ettiğini, çünkü ona sahte takılar aldığımı, sahte bir yüzükle evlenme teklif ettiğimi yazdı. Hayır öyle olmadı, Şeyma'yla ilişkiyi bitiren bendim" dedi.