Sevgilisinin aldığı hediye çok konuşulmuştu... Melis Sezen atalarının kimlik bilgilerini bekliyor

Ünlü oyuncu Melis Sezen geçtiğimiz akşam Harbiye Açıkhava'da bir konser dinlemeye giden Melis Sezen gazeteciler ile sohbet etti. Melis Sezen, sevgilisi Atilla Bingöl ABD'de popüler olan tükürük örneğiyle kişinin atalarını belirleyen DNA kitini hediye etmişti. Sezen, konuyla ilgili sorulara cevap verdi. Sezen, muhabirlerin, ''Sonuçlar geldi mi?'' sorusuna gülerek, ''Hayır, henüz gelmedi'' cevabını verdi.

Son dönemde sosyal medya hesabından yayınladığı videolar ile adından söz ettiren güzel oyuncu Melis Sezen, Harbiye Açıkhava Sahnesi'nde görüntülendi. Konserde objektiflere yansıyan Melis Sezen, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Sezen, "Tatil güzel geçti. Bu sene ilk defa tatilde yanabildim. Onun haricinde yeni projelerle ilgili görüşmelerim devam ediyor. Umarım güzel bir işle ekranlarda olurum" dedi.

Melis Sezen, doğum gününde Atilla Bingöl'den tükürük örneği ile kişinin atalarını belirleyen DNA kiti hediyesini almıştı. Sezen, muhabirlerin, "Sonuçlar geldi mi?" sorusuna gülerek, "Hayır, henüz gelmedi" cevabını verdi.