Sevgilisi uçak kapatmıştı... Şeyma Subaşı konuyla ilgili ilk kez konuştu

Mohammed Alsaloussi, sevgilisi Şeyma Subaşı ve kızı Melisa'nın rahat yolculuk yapabilmesi için özel jet bulamayınca bir uçağın tüm biletlerini satın aldı. Magazin gündeminde yankı uyandıran konunun ardından Şeyma Subaşı, sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.

Sevgilisi Mohammed Alsaloussi ve kızı Melisa ile bir süredir tatil yapan Şeyma Subaşı, sosyal medya hesabından yaptığı 'Özel jet bulamadığı için uçaktaki bütün biletleri ayırmış, sadece bizim için' paylaşımı ile magazin gündemine bomba gibi düştü.

Şeyma Subaşı, sevgilisinin uçaktaki tüm biletleri satın almasının sosyal medyada gündem olmasının ardından yeni bir açıklamada bulundu. Subaşı, açıklamasında şunları söyledi:

'UÇUŞLARDA VAR OLMAYAN BİR UÇUŞ KOYDURDU BİZİM İÇİN'

Bali'de bir adadan başka bir adaya geçecektik ama özel uçak bulamadık. Sevgilim de havayolu şirketiyle konuşarak yeni bir uçuş koydurup tüm koltukları satın aldı. Yani başkalarının biletlerini alıp insanlara engel olmadık. Öyle olsaydı daha ucuza gelirdi. Meedo normalde uçuşlarda var olmayan bir uçuş koydurdu bizim için. Meedo, bu havayolu şirketiyle Amerika'da ortak iş yapıyor'