Seven kadın kabul etmez

Ebru Yaşar, Hülya Avşar’ın ‘Erkekler eşlerini çaktırmadan aldatmalı’ sözlerine “Göz yuman kadının eşinden başka çıkarları vardır. Seven kadın kabul etmez” dedi.

OTO SANAYİDEN ALDIM

Bebek Otel’inden çıkarken objektiflere takılan Ebru Yaşar, terlikleriyle dikkat çekti. Ünlü top model Gigi Hadid’de ilk olarak görülen püsküllü kadife terlikleri giyen Yaşar, ”Zevkli kadınmış. O yurtdışından almış ama ben oto sanayiden aldım” dedi. Aynı zamanda lüks yaşam tarzıyla da sık sık gündeme gelen şarkıcı ”Önceden nasılsam yine öyleyim. 

Parası var almıyordur

Tabii ki zaman geçiyor. Giyinmeyi öğreniyoruz“ dedi.  Yaşar’a Demet Akalın’ın 35 bin TL’lik çizme almasını ‘görgüsüzlük’le yorumlayan Hande Yener’in lafları hatırlatıldı. Sanatçı, ‘’Birinin parası var alıyor diğerinin parası var almıyor. Tercih meselesi. Görgüsüzlük değil. O zaman kimse giymesin tasarımcılar kazanmasın...” şeklinde konuştu. 

YOKSA BAŞINA MI GELDİ?

Yaşar, Hülya Avşar’ın “Erkekler eşlerini çaktırmadan aldatmalı” sözlerine katılmadı. Yaşar, ‘’Acaba başına bu olaylar geldi de mi bunları söylüyor. Yoksa düşüncesi bu muydu da böyle konuşuyor. Allah korusun. Göz yuman kadının eşinden başka çıkarları vardır. Seven kadın kabul etmez” sözleriyle noktayı koydu.