Sevda Erginci'nin Seni Kalbime Sakladım hüznü

Sevda Erginci, yaz sezonunda başlayan ancak kısa sürede final yapan dizisi Seni Kalbime Sakladım'ın hüznünü yaşıyor. Bir sene içerisinde iki dizisi de erken final yapan Sevda Erginci, Seni Kalbime Sakladım dizisinin vedası hakkında konuştu.

Sevda Erginci, başrolü olduğu Seni Kalbime Sakladım dizisinin erken final yapmasının üzüntüsünü yaşıyor. Bu sene içerisinde rol aldığı bir diğer dizisi olan El Kızı da erken final yapan Sevda Erginci, Seni Kalbime Sakladım dizisinin erken final yapması hakkında konuştu.

Televizyon Gazetesi'nde yer alan habere göre; ünlü oyuncu bu durum hakkında, "Hiç beklemiyorduk. Öyle bir yere de gitmiyordu aslında ama yapacak bir şey yok. Bitmiş bir şeyin üzerine daha fazla konuşmanın anlamı yok. Ama çok üzüldük ve şok olduk." ifadelerini kullandı.

Erginci, "Duygusal da bağ kurduğumuz bir işti. Çok iyi bir ekiptik, hepimiz çok iyi anlaşıyorduk, hepimiz sette çok mutluyduk. Ben öyle bir yerden büyük hayal kırıklığı yaşadık. Profesyonel baktığımızda eninde sonunda bitiyor." dedi.