Sevda Demirel'den Hande Ataizi itirafı: ''Tokadı attığım için pişman değilim''

Yıllar önce Hande Ataizi'ye attığı tokatla gündeme yerleşen ve halen bu tokatla anılan Sevda Demirel, yıllar sonra Will Smith'in Chris Rock'a attığı tokatla yeniden gündeme geldi. Sevda Demirel, Hande Ataizi'ye attığı tokatla ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz haftalarda gerçekleşen 94. Oscar Ödül Töreni'nde Will Smith'in Chris Rock'a attığı tokat dünya gündemine oturmuş, Türkiye'de ise akıllara 20 yıl önce gerçekleşen Sevda Demirel - Hande Ataizi olayını getirmişti. Şarkıcı ve model Sevda Demirel konuk olduğu programda, kendisi hakkında istemediği yorumda bulunan oyuncu Hande Ataizi'ye sert bir tokat atmıştı. Aradan yıllar geçmesine rağmen olay halen unutulmadı.

Habertürk'e röportaj veren Sevda Demirel, tokat olayı hakkında yıllar sonra samimi itiraflarda bulundu. Demirel, "Bu tokadın bende çok gel-giti oldu. Bugün olsa belki de daha şiddetli tepki gösterirdim, belki de daha sakin davranırdım. Hande bana destek olması gerekirken, bir kadın dayanışması göstermeliyken konuyu farklı yerlere çekti." dedi.

"BEN NE YAPSAM TOKADIM KONUŞULUYOR"

Attığı tokadın hayatında olumsuz etkiler bıraktığını söyleyen Sevda Demirel, "Hedeflerimi ve hayallerimi bir kenara itti. Ben ne yapsam, tokadım konuşuluyor. Bu olaylardan sonra bazı insanların gözünde sempati kazanmış olsam da, kariyerimi çok baltaladı aslında... Ben şarkıcılık ile başladım kariyerime sonra modellik ve oyunculuk geldi ama bu tokat ile çok tökezledim. Tokat olmasaydı belki daha ağır sözcükler kullanıp, stüdyodan çıkabilirdim ama o dönem gençtik, kanımız hızlı akıyordu. Deli, doluydum. Herkesin böyle bir dönemi var." ifadelerini kullandı.