Sevda Demirel tokat sahnesi yeniden gündeme geldi! Sevda Demirel kimdir, kaç yaşında, mesleği ne?

Oscar töreninde Will Smith ile Chris Rock arasında gerçekleşen diyalog akıllara Sevda Demirel'in tokat sahnesini getirdi. Will Smith tören sırasında Chris Rock'a tokat attı. Dünya gündeminde büyük olay olan bu sahne ülkemizde de Sevda Demirel'in Hande Ataizi'ye attığı tokat sahnesini getirdi. Peki, Sevda Demirel kimdir?

Ünlü manken ve oyuncu Sevda Demirel Oscar töreninde yaşanan skandaldan sonra yeniden gündeme geldi. Oscar Ödül Töreni'nde Will Smith, Chirs Rock'a tokat attı. Bu olay sonrası akıllara Sevda Demirel'in Hande Ataizi'ye attığı tokat sahnesi geldi. Peki, Sevda Demirel kimdir, kaç yaşında?

SEVDA DEMİREL TOKAT SAHNESİ YENİDEN GÜNDEME GELDİ

Sevda Demirel'in Hande Ataizi'ye attığı tokat sahnesi yeniden gündeme geldi. Oscar Ödül Töreni'nde ünlü oyuncu Will Smith komedyen Chris Rock'a şiddetli bir tokat attı. Dünya gündeminde büyük olay olan tokat sahnesi ülkemizde de akıllar Sevda Deemirel'in Hande Ataizi'ye attığı tokat sahnesini getirdi.

SEVDA DEMİREL KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Sevda Demirel, 28 Nisan 1972 yılında Almanya'nın Langen kentinde dünyaya geldi. Aslen Gaziantepli olan Demirel, manken, şarkıcı, sinema oyuncusu ve program sunucusudur. Almanya'da lisede okurken basketbol takımında idi. 16 yaşındayken anne ve babası boşandı, aynı yıl İstanbul'a geldi ve mankenlik yapmaya başladı.

Kuzey Irak da dahil çeşitli yerlerde 8 yıl sahnelerde şarkıcılık yaptı. Birkaç filmde oynadı. 1996 yılında Salih Güney ve Engin Koç ile birlikte "Otostop" filminin başrolünde oynadı.

Sevda Demirel, İki Kere Kiki adlı programda Hande Ataizi'ye attığı tokat gibi sansasyonel olaylarla gündeme gelmiştir. Sevda Gibi (2002), Sus (2005) ve Uyanma Vakti (2007) adlı albümleri vardır.