Sevcan Yaşar'ı darp ettiği iddia edilen Sermiyan Midyat: Herkes bana 'hanzo' diyor!

Oyuncu Sermiyan Midyat'ın meslektaş sevgiisi Sevcan Yaşar'ı darp ettiği iddia edilmiş, Yaşar fiziksel ve psikolojik şiddet gördüğünü belirterek şikayetçi olmuştı. İddiaları yalanlayan Midyat'tan yeni açıklama geldi.

Oyuncu sevgilisi Sevcan Yaşar’ın kendisini darp ettiği iddiasıyla şikâyetçi olduğu Sermiyan Midyat önceki akşam Cihangir’de görüntülendi. Midyat, hakkında bir linç kampanyası başlatıldığını iddia etti.

Hürriyet'ten Sayit Durmaz'ın haberine göre Midyat şöyle konuştu: “Uzun süredir bir dedikoduya tutunarak hakkımda linç kampanyası başlatıldı. Dostlarım, gerçekler iyidir ve geceleri rahat uyutur. Herhangi bir kadına şiddet uyguladığıma dair kanıt getirsinler; ben de ‘20 yıllık kariyerimi boşa harcamışım’ derim.”

'HERKES BANA HANZO DİYOR'

Oyuncu, kadın hakları konusunda çok hassas olduğunu söyledi ve ekledi: “Şu çok ağrıma gidiyor... ‘Hükümet Kadını’ gibi kadınlar konusunda önemli bir işe imza attım, gördüğüm muameleye bakın. Bu haberler çıktığından beri annem bana dua ediyor ve üzülüyor. Ona televizyon seyretmeyi yasakladım. Çünkü herkes bana orada ‘Hanzo’ diyor.”