İbo Show konuğu Serpil Sarı aslen nereli? Serpil Sarı kimdir, kaç yaşında?

İbo Show'un bu haftaki konukları yine çok konuşulacak. İbrahim Tatlıses'in sunduğu İbo Show'un konukları arasında yer alan isimlerden biri de Serpil Sarı oldu. Serpil Sarı kimdir, kaç yaşındadır? İbo Show konuğu Serpil Sarı aslen nerelidir? gibi soruların yanıtları tüm izleyiciler tarafından araştırılmaya başlandı. İbrahim Tatlıses'in eski vokalisti olan Serpil Sarı müziğe küçük yaşlarda başlamıştır. İşte hakkında tüm merak edilenler...

Her hafta cumartesi akşamları yayınlanan İbo Show'un yeni bölümü yine izleyicilerine keyifli dakikalar yaşatacak. İbrahim Tatlıses'in eski vokalisti Serpil Sarı bugünkü konuklar arasında yer alıyor. Serpil Sarı kimdir, kaç yaşındadır? İbo Show konuğu Serpil Sarı aslen nerelidir? gibi soruların yanıtları tüm izleyiciler tarafından merak konusu oldu. Serpil Sarı'ya dair merak edilenlerin tümünü sizler için derledik..

SERPİL SARI KİMDİR, KAÇ YAŞINDADIR?

Serpil Sarı, 4 Mart 1976 tarihinde İstanbul'un Bakırköy ilçesinde dünyaya geldi. Küçük yaşlardan itibaren müzikle ilgilenen Serpil Sarı, henüz 12 yaşında ilk albümünü çıkartmıştır.

2003 yılında İbrahim Tatlıses'in vokalistliğine başlayan şarkıcı, Tecelli, Misafir, Öldüm Öldüm isimlerinde 3 albüm yayınladı.

Niran Ünsal kimdir, gerçek ismi ne? Niran Ünsal kaç kez evlendi, aslen nereli?

Yavuz Bingöl kimdir, kaç yaşındadır? Yavuz Bingöl evli mi, aslen nereli?

Şarkıcı Gülay kimdir, kaç yaşındadır? Gülay Sezer ne kanseriydi, aslen nereli?

İsmail Altunsaray kimdir, kaç yaşında? İsmail Altunsaray aslen nerelidir?