Sermiyan Midyat'tan ilk açıklama geldi! Cezasını ödedi serbest kaldı

Sermiyan Midyat, eski kız arkadaşı oyuncu Sevcan Yaşar'ı darp etmek suçundan yargılandığı davada 1120 TL adli para cezası almıştı. Ödemediği için Malatya'da gözaltına alınan ve cezasını ödedikten sonra serbest bırakılan Sermiyan Midyat'tan ilk açıklama, sosyal medya üzerinden geldi.

DHA

Eski kız arkadaşı Sevcan Yaşar'ı darp ettiği iddiasıyla yargılanmakta olduğu davada 'kasten yaralama' suçundan aldığı 1120 TL'lik adli para cezasını ödemediği gerekçesiyle hakkında yakalama kararı çıkarılan Sermiyan Midyat, Sermiyan Midnight adlı gösterisini sergilemek için geldiği Malatya'da gözaltına alınmıştı.

Adliyeye götürülen ünlü oyuncu, söz konusu cezasını ödedikten sonra serbest bırakıldı.

SOSYAL MEDYADAN AÇIKLAMA YAPTI

Serbest kaldıktan sonra sosyal medya hesabından yazılı bir açıklama yapan Sermiyan Midyat, paylaşımında, "Dostlar uçakta beni görüp de hayal kuran bir işgüzar dedikodusuyla haber yapan ARAŞTIRMAYICI GAZETECİLER gözaltına alındığımı yazmış, Merak buyurmayın, gayet göz önündeyim.

Harç parası yatmamış vergi dairesine. Asayiş berkemal, akşama Sermiyan Midnight ile görüşmek üzere Malatya" ifadelerine yer verdi.