Serkay Tütüncü kimdir, kaç yaşında? Masumiyet'in İlker'i Serkay Tütüncü nereli, sevgilisi kim?

Serkay Tütüncü, Masumiyet dizisi ile ekrana gelecek. Fox Tv'de başlayacak olan dizinin oyuncu kadrosu ve senaryosu ile dikkat çekiyor. Afili Aşk dizisinde Volkan karakteri ile tanınan isim daha sonra Bay Yanlış dizisiyle seyirci ile buluştu. Serkay Tütüncü kimdir, kaç yaşında? Masumiyet'in İlker'i Serkay Tütüncü nereli, sevgilisi kim?

Serkay Tütüncü, Fox Tv'nin yeni dizisi Masumiyet'te İlker karakterine hayat verecek. Dizinin başrollerinde Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ ve Deniz Çakır yer alıyor. Dizi de 35 yaşında narsist bir karaker canlandıracak Tütüncü son olarak Bay Yanlış dizisinin kadrosunda bulunuyordu. Serkay Tütüncü kimdir, kaç yaşında? Masumiyet'in İlker'i Serkay Tütüncü nereli, sevgilisi kim?

MASUMİYET'İN İLKER'İ KİM?

Otoriter ve mükemmeliyetçi babası ile çocukluğundan beri irili ufaklı tüm hatalarının üstünü örten annesi arasında kendi kimliğini bulamamış bir narsist.

Varlık, güç ve gösteriş içinde geçen, kişisel başarılarla taçlanan 35 yıllık hayatı bir gecede tepe taklak olurken, o güne kadar cemiyet ve ekonomi sayfalarını süsleyen adı 3. Sayfaya taşınacak.

SERKAY TÜTÜNCÜ KİMDİR?

Serkay Tütüncü, 7 Şubat 1991 tarihinde İzmir'de doğdu. Eğitimini Celal Bayar Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu bölümünden mezun olarak tamamladı.

2016 yılında TV 8'de yayınlanan Para Bende programının sunuculuğunu üstlendi. 2018 yılında 'İnsanlık Suçu' dizisiyle birlikte oyunculuğa başladı. 2019 yılında Afili Aşk dizisindeki Volkan, 2020 yılındaysa Bay Yanlış dizisinde Ozan karakterine hayat verdi.

İlayda Alişan kimdir, kaç yaşında? Masumiyet'in Ela'sı İlayda Alişan nereli, sevgilisi kim?

Masumiyet'in İrem'i Deniz Işın kimdir? Deniz Işın kaç yaşında, nereli?

Hülya Avşar kaç yaşında, aslen nereli? Masumiyet Hale Ilgaz kimdir?

Mehmet Aslantuğ kimdir, kaç yaşında? Masumiyet'in Harun'u Mehmet Aslantuğ nereli?