Serkan Keskin kimdir?

Ödüllü oyuncu Serkan Keskin TRT 1'in saçma komedi dizisi Leyla ile Mecnun'da canlandırdığı ''İsmail Abi'' karakteri ile fenomen olmuştu. Keskin bu akşam yayın hayatına başlayacak olan Öğretmen dizisi ile izleyicilerle buluşacak.

Serkan Keskin birçok dizi ve filmde rol oynamasına rağmen en çok tanındığı dizi Leyla ile Mecnun olmuştur. 1977 doğumlu keskin bu akşam yayınlanacak olan yeni dizi Öğretmen filmiyle izleyicilerin karşısına çıkıyor. 

SERKAN KESKİN KİMDİR?

Serkan Keskin, 25 Kasım 1977 tarihinde İzmit'te doğmuştur.

1997 yılında İzmit Şehir Tiyatrosu bünyesinde açılan tiyatro kursunda oyunculuk hayatına başlamıştır. 1999-2002 yılları arasında olduğu Akademi İstanbul tiyatro okulunda tiyatro eğitimini tamamladıktan sonra 2002 yılında kurulan Semaver Kumpanya'ya katıldı ve uzun yıllar bu grupta oyuncu, yönetmen olarak çalıştı.

2011 yılında yönetmenliğini Onur Ünlü'nün yaptığı "Leyla ile Mecnun" dizisinde Ali Atay, Ezgi Asaroğlu, Zeynep Çamcı, Müge Boz, Melis Birkan, Cengiz Bozkurt ile beraber oynadılar.

2013 yılında "Ben de Özledim" adlı dizide Ali Atay, Sera Tokdemir, Osman Sonant, Ezgi Çelik, Ahmet Mümtaz Taylan, Cengiz Bozkurt ile birlikte rol aldı.

2014 yılında yapımcı, yönetmen ve senaristi Onur Ünlü olan "İtirazım Var" adlı sinema filminde Serkan Keskin, Öner Erkan, Büşra Pekin, Osman Sonant başrollerde oynadı.

Senaryosunu yazıp yönetmenliğini Ali Atay'ın yaptığı ve 2015 yılında vizyona girecek olan "Limonata" adlı komedi filmde Serkan Keskin ve Ertan Saban başrolleri paylaşmıştır.