Serkan Çayoğlu'na ikinci kez evet dedi! İşte Özge Gürel'in iki gelinliği arasındaki 3 benzerlik...

Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu uzun süreli beraberliğin ardından dün dünyaevine girdi. Nikah töreni, Serkan Çayoğlu'nun ailesinin yaşadığı Karlsruhe kasabasında gerçekleşti. Çiftin ailesi ve yakın arkadaşlarının katıldığı nikahta Özge Gürel Özlem Kaya imzalı elbise giyerken, Serkan Çayoğlu ise Levon Kordonciyan tarafından tasarlanan smokin tercih etti. Akıllara çiftin Kiraz Mevsimi dizisindeki düğünü geldi. İşte Özge Gürel'in iki gelinliği arasındaki 3 benzerlik...

Kiraz Mevsimi dizisinde iki partneri canlandıran ve sonra arkadaşlıkları aşka dönüşen Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu evlendi. 7 senelik birlikteliklerini Almanya'da kıyılan nikahla taçlandıran çiftin dizideki nikah görüntüleri akıllara geldi. Çiftin nikah pozlarının dizideki nikah görüntülerine olan benzerliği dikkatlerden kaçmadı. İşte Özge Gürel'in iki gelinliği arasındaki 3 benzerlik...

1. Nikahında Özlem Kaya imzalı ince askılı elbise giyen Özge Gürel, Kiraz Mevsimi dizisinde de ince askılı bir gelinlik tercih etmişti.

2. Dizide açık saçlarına aksesuar takan Özge Gürel, Almanya'daki nikahında da açık saç tercih etti. Bu kez saçına şapka taktı.

3. Dizide gelin buketi olarak küçük beyaz güller taşıyan Özge Gürel, yine beyaz gülleri seçti. Ancak buket dizidekine kıyasla daha gösterişliydi.

İŞTE KİRAZ MEVSİMİ DÜĞÜNÜNDEN KARELER