Serkan Çayoğlu ile Özge Gürel evleniyor... İşte nikah yapacakları ülke

Uzun bir süredir aşk yaşayan Özge Gürel ile Serkan Çayoğlu, geçtiğimiz gün alışveriş yaparken görüntülendi. İtalya'da nikah masasına oturacak olan Özge Gürel ile Serkan Çayoğlu çifti, konuyla ilgili ''Bizim için anısı var, orayı seviyoruz'' dedi.

Bir döneme damgasını vuran Kiraz Mevsimi adlı dizide partner olan ve arkadaşlıkları aşka dönüşen Özge Gürel ile Serkan Çayoğlu, magazin basınının gözde çiftleri arasında yerini alıyor. İlişkilerini gözlerden uzak yaşayan Özge Gürel ile Serkan Çayoğlu, önceki gün bir alışveriş merkezinde objektiflere yansıdı. Nikah masasına oturmaya hazırlanan ünlü çift, detayları anlattı.

"HİÇ SÜRPRİZ BIRAKMIYORSUNUZ"

İtalya'da evlenecek olan Serkan Çayoğlu ile Özge Gürel, detaylardan bahsetti. Özge Gürel, gazetecilere dönerek "Hiç sürpriz bırakmıyorsunuz" diyerek şakayla karışık sitem etti.

"BİZİM İÇİN ANISI VAR"

Güzel oyuncu, muhabirlerin "Kiraz Mevsimi dizisi İtalya'da çekildi. Serkan Çayoğlu ile orada tanıştınız. Düğün o yüzden mi İtalya'da olacak?" sorusuna "Bizim için anısı var, orayı seviyoruz" cevabını verdi.