Serhat Osman Karagöz'den eski eşi Pucca'ya sevgililer günü çiçeği: İyi ki boşandık

Sosyal medyada Pucca adı ile tanınan ve birçok başarılı kitaba imzasını atan Selen Pınar Işık yaklaşık 2 yıl önce oyuncu Serhat Osman Karagöz ile boşanma kararı almıştı. Serhat Osman Karagöz, eski eşi Pucca'ya 14 Şubat Sevgililer Günü'nde bir demet gül gönderdi. Oyuncunun yazdığı nota 'Hediye konusunda şu an öyle telaşsızım ki gram pişman değilim. İyi ki boşandık, mis gibi hayatım var teşekkür ederim' yazması sosyal medyanın gündemine oturdu.

Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisi ile tanınan oyuncu Serhat Osman Karagöz, yaklaşık 2 yıl önce boşadığı eski eşi Pucca lakaplı Selen Pınar Işık'a 14 Şubat Sevgililer Günü'nde büyük bir demet çiçek gönderdi.

Serhat Osman Karagöz'ün çiçekle gönderdiği not sosyal medyada olay oldu. Karagöz, nota şu ifadeleri kullandı:

'İYİ Kİ BOŞANDIK'

'Kim bilir beraber olsaydık şu an 6. Sevgililer Günü'nü beraber kutluyor olacaktı. Şu an Kapadokya'da sen, ben, Batı ortalığı izliyor olabilirdik. Sana sürpriz yapmak için bir hafta öncesinde tatlı bir telaş içinde olacaktım ama şu an öyle telaşsızım ki; gram pişman değilim. İyi ki boşandık, ne rahatım ya! Mis gibi hayatım. Boşandığın için teşekkür ederim. Ya ben nefes alıyormuşum... Bu çiçeği boşandığımız için kalpten yolluyorum.'

Pucca eski eşinden gelen çiçeği ve notu, 'Gerçek bir ruh hastasısın' yazarak paylaştı.