Serenay'a hayranım

Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Dele Alli'nin İspanyol sevgilisi Cindy Kimberly, ‘Dosso Dossi Fashion Show'da podyuma çıktı. AKŞAM'a konuşan Kimberly, ‘'Türk dizilerini yakından takip ediyorum. Özellikle Serenay Sarıkaya'yı çok beğeniyorum. Onun projelerini heyecanla izliyorum'' dedi.

BARIŞ KOCAOĞLU

*Antalya'da podyumda yürümek size neler hissettirdi?

En başta gurur verici. Gençliğimde hayranlıkla izlediğim isimlerle 'Dosso Dossi Show'da yer almak büyük bir mutluluk. Ben de genç bir tasarımcıyım. Genç Türk tasarımcıların da bulunduğu organizasyon insana güzel hissettirdi.

*Türkiye'ye daha önce gelmiş miydiniz?

Aslında birkaç kez geldim. İstanbul ve Antalya birbirinden farklı ve güzel şehirler. Özellikle İstanbul lezzet anlamında farklı tatları bir arada bulabileceğiniz bir şehir. Şehrin ayrı bir tarihi dokusu var. Etkilenmemek mümkün değil.

*Dizilerimiz İspanya'da yoğun ilgi görüyor.

Annem Türk dizilerini çok seviyor. Bu yüzden Türk dizilerine hakim olduğumu söyleyebilirim. Oyuncular arasında özellikle Serenay Sarıkaya'yı çok beğeniyorum. Onun yer aldığı projeleri daha heyecanlı takip ediyoruz. Türk kadını gördüğüm kadarıyla çok tarz sahibi. Kendilerine gereken özeni gösteriyorlar.

*Podyuma çıkmadan önce yaptığınız bir ritüeliniz var mı?

Yaptığım bazı ufak tefek şeyler var. Ama yine de her defasında heyecanlanıyorum. Herhalde bu yaptıklarım bir işe yaramıyor (gülerek.)

*Sosyal medyayı aktif kullanıyor musunuz?

Aktif olarak kullanıyorum ama aile, arkadaş ve özel hayatla ilgili paylaşımlar yapmıyorum. Bu tür konuların insanın kendisine özel kalmasından yanayım.

*Kendinize ait bir moda markası kurmayı düşünüyor musunuz?

Bu yönde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Aslında hazırlıklarını uzun süredir yapıyorum. Markamın ismi bile belli: 'Loba'. Kadınların günlük hayatta rahatlıkla giyebileceği koleksiyon yapıyoruz.

*Formunuz için özel bir formülünüz var mı?

Herkes zayıf olmak zorunda değil. Bedenimiz güzel görünmekten öte işler yapıyor. Bu bedenimizle yemek yiyoruz, dans ediyoruz, yürüyoruz. O yüzden sadece güzel görünmek için değil, tam tersi içimizde mutlu olmak için kendimizi, bedenimizi sevmeliyiz.

BİR TÜRK PROJESİNDE OYNAMAK İSTERİM

*Oyunculuk hakkında neler düşünüyorsunuz? İki yıl oyunculuk eğitimi aldım. Ara ara oyunculuk yaptığım projeler oldu. Oyunculuk da ilgi duyduğum bir alan. Gelecek sene rol almayı düşündüğüm bir film projesi var. Umarım, annemin izlediği Türk dizilerinden ya da filmlerinden birinde de rol alma şansım olur. Bundan mutluluk duyarım.

EVLİLİK İÇİN YAŞIM GENÇ

*Hayalleriniz arasında aile kurmak gibi bir düşünce var mı? 23 yaşındayım. Evlilik için henüz çok gencim. Tabii ki doğru zamanda böyle bir hayalim var. Doğru zaman, doğru insanla... Önce iş hayatımla ilgili hayallerimi gerçekleştirmek istiyorum. Aile ile ilgili planlarımın hepsi bu hayallerimi gerçekleştirdikten sonra olacak.