Serenay Sarıkaya'dan Haldun Demirhisar açıklaması! Son noktayı koydu

Haldun Demirhisar ile aşk yaşadığı yönde çıkan haberleri kesin bir dille yalanlayan ancak geçtiğimiz günlerde birlikte yeniden görüntülenen Serenay Sarıkaya, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Etiler'de objektiflere yansıyan güzel oyuncu, konuyla ilgili 'Her seferinde aynı haberi yalanlamak istemiyorum, arkadaşım o' ifadelerini kullandı.

Göcek'te iş insanı Haldun Demirhisar ile tekne tatili yaparken görüntülenen Serenay Sarıkaya, magazin gündemine bomba gibi düşerken hakkında çıkan haberlerin ardından 'Bahsedilen kişi arkadaşımdır' diyerek iddiaları yalanlamıştı. Ancak ikili geçtiğimiz günlerde bir çiftlik evinde yeniden görüntülendi. Haldun Demirhisar'a ait olduğu öğrenilen evde Serenay Sarıkaya'nın burada 1 ay baş başa tatil yaptığı da öne sürüldü.

İkilinin yeniden görüntülenmesi aşk haberlerini alevlendirirken Serenay Sarıkaya geçtiğimiz gün Etiler'de görüntülendi. Basın mensupları ile sohbet ederken Haldun Demirhisar iddiaları hakkında da konuşan güzel oyuncu şunları söyledi:

'Yeni bir şey söylemek istemiyorum. Daha önce de bu haberleri yalanlamıştım zaten. Görüntülendiğim yer benim evim. Arkadaşlarımla bir araya gelmem kadar doğal bir şey olamaz. Her seferinde aynı haberleri yalanlamak istemiyorum'