Serenay Sarıkaya ile Umut Evirgen aşklarını ilan etti! Çiftten ilk kare geldi

Oyuncu Serenay Sarıkaya ile işletmeci Umut Evirgen arasındaki aşk iddiaları bir süredir gündemdeki yerini koyuyordu. İkili, bu dedikoduları sıklıkla yalanlamış, ''Sadece arkadaşız'' diyerek magazin dünyasını geçiştirmişti. Serenay Sarıkaya'nın dünkü doğum gününde çiftin gizlediği aşk nihayet gün yüzüne çıktı. Umut Evirgen, sosyal medya hesabından Sarıkaya ile çekildiği bir pozu ''Happy birthday bitanem..'' sözleriyle paylaşarak aşkı doğruladı.

Serenay Sarıkaya ile Umut Evirgen arasında bir aşk olduğu iddiaları resmen belgelendi. Çift, daha önce bu iddiaları yalanlamış ancak birlikte Mikanos'ta eğlenirken görüntülenmişti. İkiliden görüntülere dair henüz bir açıklama gelmemişken, Umut Evirgen bombayı sonunda patlattı. Serenay Sarıkaya'nın doğum gününü sosyal medya hesabından birlikte çekildiği bir pozu paylaşarak kutlayan Evirgen, "Happy birthday bitanem.." notunu düştü.

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya'nın, daha önce Tuba Büyüküstün ile aşk yaşayan işletmeci Umut Evirgen'le aşkı belgelendi.

Çiftin aşkı Serenay Sarıkaya'nın doğum gününde Umut Evirgen'in paylaştığı pozla gün yüzüne çıktı.

Evirgen, ünlü oyuncuyla paylaştığı pozu ""Happy birthday bitanem.." pozuyla paylaştı.

Serenay Sarıkaya ile işletmeci Umut Evirgen, aralarındaki aşk iddialarını sıklıkla yalanlamış, sadece arkadaşız klişesine sığınmışlardı.