Serenay Sarıkaya Haldun Demirhisar ile görüntülendi

Oyuncu Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz ay teknede görüntülendikten sonra ''Arkadaşım'' açıklaması ile aşk iddiasını yalanladığı Haldun Demirhisar'la yeniden objektiflere takıldı.

Komedyen Cem Yılmaz'dan ayrılan oyuncu Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz günlerde adının aşk dedikodularına karıştığı Haldun Demirhisar'la görüntülendi.

Milliyet'in haberine göre, çift, iş insanının Göcek'te bulunan villasında arkadaşlarını ağırladı. Daha sonra dostlarını uğurlayan ikili, baş başa sohbet etti. Serenay Sarıkaya ve Haldun Demirhisar, sohbetin ardından evin etrafında yürüyüş yaptı.

Yaklaşık 1 aydır bu evde kalan ikilinin birlikte görüntülenmemek için yalnızca gece geç saatlerde Bedri Rahmi Koyu'nda bağlı bulunan tekneye geçtikleri öğrenildi.

YORUMLARI KINIYORUM!

Serenay Sarıkaya ve Haldun Demirhisar geçen ay Göcek'te, işadamının teknesinde görüntülenmiş, güzel oyuncu sosyal medyada yapılan yorumlara şu mesajla isyan etmişti: "Hakkımda çıkan ve çok çirkin bir üslupla yazılan ilişki haberi asılsızdır. Haberde bahsedilen kişi arkadaşımdır. Bir kadının yalnızca güçlü bir erkekle sevgilisi olursa istediği hayatı yaşayabileceğine dair imaları ve arkadaşıma yapılan yorumları kınıyorum."