Mustafa Rahman Tohma mesleği ne, kaç yaşında? Seren Serengil'in sevgilisi Mustafa Tohma kimdir, nerelidir?

Seren Serengil ile bir süredir aşk yaşayan Mustafa Tohma'nın kim olduğu merak ediliyor. Seren Serengil'in bir süredir mücadele ettiği sağlık sorunları sebebiyle dün gece tekrar ameliyata alınmasının ardından, Mustafa Tohma kötü haberi sosyal medya hesabı üzerinden sevenleri ile paylaştı ve dua istedi. Bunun üzerine Seren Serengil'in sevgilisi Mustafa Tohma kimdir? sorusunun yanıtı merak edildi.

Ünlü sunucu Seren Serengil ile bir süredir aşk yaşayan Mustafa Rahman Tohma, Seren Serengil'in geçirdiği Dumping Sendromu sebebiyle hastaneye kaldırılmasının ardından, araştırılan isimler arasında yer aldı. Seren Serengil'in sevgilisi Mustafa Tohma kimdir, nerelidir? Mustafa Rahman Tohma ne iş yapıyor, kaç yaşında? gibi soruların yanıtları merak konusu oldu. İşte hakkında tüm merak edilenler..

SEREN SERENGİL'İN SEVGİLİSİ MUSTAFA TOHMA KİMDİR?

Asıl adı Mustafa Rahman Tohma olan Mustafa Tohma, 6 Kasım 198 tarihinde Antakya'da dünyaya geldi.

Aile işi olan ve kendisinin de ziraat fakültesini bitirerek başladığı çiftçilik kariyerine devam etmektedir. Mısır, buğday, hayvan yemi üretmekte olan Mustafa Tohma, geçmiş yıllarda boyunun uzun olması nedeniyle aile dostlarını kırmayarak bir kaç defa modellik yaptığını ifade etmiştir.

Mustafa Tohma kendi mesleği olan çiftçilik ile uğraşmaktadır. Mustafa Tohma, bir süredir Seren Serengil ile bir birliktelik yaşamaktadır.

Dumping Sendromu nedir, belirtileri nelerdir? Seren Serengil'in hastalığı Dumping Sendromu tedavisi nasıldır?