Seren Serengil'in sevgilisi Mustafa Rahman Tohma'nın ailesi de enkaz altında kaldı

Tüm Türkiye'yi sarsan depremin ardından Seren Serengil'in sevgilisi Mustafa Rahman Tohma'nın da ailesinin enkaz altında kaldığı öğrenildi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Seren Serengil, Mustafa Rahman Tohma'nın ailesinin adresini verdi. Serengil, ''Binada kapılar sıkışmış çıkamıyorlar. Yardım gönderebilir misiniz?'' ifadelerine yer verdi.

Kahramanmaraş'ta merkez üssü Pazarcık ilçesi olan bir deprem meydana geldi. Saat 04.17'deki depremin büyüklüğü önce 7,4 olarak duyuruldu. Ancak AFAD ilerleyen saatlerde güncelleme yaparak depremin büyüklüğünün 7,7 olduğunu açıkladı.

Sosyal medyadan paylaşım yapan Seren Serengil, sevgilisi Mustafa Rahman Tohma'nın da ailesinin en az altığına kaldığını duyurdu. Seren Serengil, Mustafa Rahman Tohma'nın ailesi için yardım istedi. Serengil, şu ifadeleri kullandı:

"Tüm Türkiye'ye geçmiş olsun başımız sağolsun. Mustafa Rahman Tohma'nın ailesi binada sıkışmış, telefonlar çalışmıyor. Adresini veriyorum. Binada kapılar sıkışmış çıkamıyorlar. Yardım gönderebilir misiniz?"