Seren Serengil'in o yorumuna Sadakatsiz dizisinin yapım şirketinden güldüren yanıt!

Kanal D ekranlarının fenomen yapımı Sadakatsiz bu yılın en çok konuşulan dizileri arasına girmeyi başardı. Dizinin başrol oyuncularından Melis Sezen ve Cansu Dere sette çekildikleri fotoğrafı sosyal medyada paylaşmış ve dizinin takipçileri ikilinin pozuna hayran kalmıştı. Magazin yorumcusu Seren Serengil ise konuyla ilgili ilginç bir yorum yapmıştı.

Sadakatsiz dizisinin başrol oyuncuları Cansu Dere ve Melis Sezen sosyal medyada birlikte çekildikleri bir fotoğrafı paylaşmış Seren Serengil de o fotoğrafın altına ilginç bir yorumda bulunmuştu. Sadakatsiz dizisinin yapım şirketi Medyapım'dan konuyla ilgili güldüren bir paylaşımda bulundu. Sosyal medya kullanıcıları bu paylaşımı Seren Serengil'e gönderme olarak yorumlandı.

YAPIM ŞİRKETİNDEN GÜLDÜREN YANIT!

Sadakatsiz dizisinin yapım şirketi Medyapım ikilinin pozuyla ilgili güldüren bir paylaşımda bulundu. Medyapım'ın "Derin ve Asya'nın gerçekte Melis ve Cansu olduğuna yemin edebiliriz ama galiba bunu asla kanıtlayamıyoruz..." şeklindeki paylaşımı Seren Serengil'e gönderme olarak yorumlandı.