Seren Serengil'den vasiyet videosu! Herkes bunu konuşuyor

Uzun bir süredir yaşadığı sağlık sorunları ile gündeme gelen Seren Serengil, vasiyet videosu çektiğini açıkladı. Seren Serengil, ''Arkadaşlarıma vasiyet videoları çektim. Ölüme gidecek kadar hayatımı tehlikeye atmaya değer miydi? Çok düşündüm. Şimdi umurumda değil, bak pizzaları yiyorum. Çünkü hayat o kadar kısa ki'' dedi.

Zayıflamak için geçirdiği operasyonun ardından 43 kiloya kadar düşen Seren Serengil, uzun bir süre sağlık mücadelesi verdi. Dumping sendromuna yakalanan ve organları iflas etmenin eşiğinden dönen Seren Serengil, operasyon masasına yatarak hızla toparlanmaya başladı.

Seren Serengil, geçtiğimiz akşam bir mekanda sahne aldı. Hayranlarına keyifli anlar yaşatan Seren Serengil, içini döktü.

Ölümün kıyısından dönmesi ile ilgili konuşan Seren Serengil, şunları söyledi: "Ne annemi düşündüm ne başka şeyi. Tohma'yı arkamdan üzüleceği için düşündüm ama onun bir ailesi var, alışacaktı. Ama gözüm köpeklerim için arkada kalacaktı. Noy Noy ben olmayınca elbise dolabına saklanıyor, yemiyor, içmiyor. Ölürdü herhalde.

"VASİYET VİDEOLARI ÇEKTİM"

Arkadaşlarıma vasiyet videoları çektim. Ölüme gidecek kadar hayatımı tehlikeye atmaya değer miydi? Çok düşündüm. Şimdi umurumda değil, bak pizzaları yiyorum. Çünkü hayat o kadar kısa ki"