Seren Serengil'den evlilik ve çocuk açıklaması! Ölümün kıyısından dönmüştü... 'Onu düşünmek beni üzüyor'

Geçtiğimiz aylarda olduğu ameliyat ile hayata yeniden tutunan ve adeta ölümün kıyısından dönen Seren Serengil, evlilik ve çocuk hakkında konuştu. Artık evlenmeyi de çocuk sahibi olmayı da düşünmediğini belirten Seren Serengil, sahnelere geri döneceğinin de mesajını verdi.

Dumping Sendromu'na yakalanan ve 43 kiloya kadar düşen Seren Serengil, geçtiğimiz ay acil olarak bir ameliyat olmuş ve eski sağlığına geri kavuşmuştu.

Milliyet'te yer alan habere göre; Nişantaşı'nda görülen ünlü isim hayatı ve kariyeri üzerine samimi açıklamalarda bulundu. Sahnelere dönme kararı aldığını belirten Serengil, kostümde dekoltenin de dozunda olmasını gerektiğini söyledi.

Ünlü şarkıcı şöyle konuştu: "Bizim '90'lı yılların sanatçıları geri döndü çünkü biz iş yapıyorduk. Sibel, Hülya döndü bunlar o zaman benim rakiplerimdi. Teklif geldi Batum'dan bir otelde çıkacağım önce, tozumu orada atacağım ardından İstanbul'da sahnede olacağım. Dekolte hep olur olmasında sorun yok, yerinde ve dozunda olması gerektiği gibi. Zaten ben popçu değil, solistim. Uzun elbise giyiyorum tabii onda da dekolteler olacak çok severim karşı değilim. Aileler geliyorlar ya sizi seyretmeye yani olması gerektiği kadar."

'EVLİLİK DE BİTTİ... ÇOCUK YAPMAKTAN VAZGEÇTİM'

Özel hayatı hakkında da samimi açıklamalarda bulunan Serengil, "Çocuk yapmaktan vazgeçtim yapamıyorum da zaten. Ben aile olmak istediğim için çocuk olsun istedim ama olmadı, evlenmeyi de düşünmüyorum artık. Evlilik de bitti. Hep üzüyor onu düşünmek üzülmek istemiyorum, mutlu olmak istiyorum. Hep çocuk olsun istedim ama olmadı." ifadelerini kullandı.