Seren Serengil'den eski eşi Yaşar İpek için olay yorum: Ebru Gündeş fakir adama bakmaz

2018 yılında dünya evine giren ve 2020 yılında yollarını ayıran Seren Serengil ile Yaşar İpek arasındaki sular durulmuyor. Yaşar İpek ile Ebru Gündeş'in aşk yaşadığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düşerken konuyla ilgili olay yaratacak sözler İpek'in eski eşi Seren Serengil'den geldi. Serengil aşk iddialarına “Ebru Gündeş fakire bakmaz” dedi.

Magazin dünyasında yaptığı yorumlarla adından sürekli söz ettiren Seren Serengil bu kez de eski eşi Yaşar İpek hakkında olay bir yorumda bulundu. Son günlerde Yaşar İpek ile Ebru Gündeş'in aşk yaşadığı iddiaları konuşulurken Seren Serengil'in yaptığı açıklama ortalığı karıştırdı.

"EBRU FAKİR ADAMA BAKMAZ"

Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında sunuculuk yapan Seren Serengil yine gündemi sarsacak bir yorumda bulundu. Serengil eski kocasının adını anmadan olay bir yorumda bulunarak "Ebru Gündeş'in böyle fakir birisinin, parasız pulsuz birisiyle haberi çıkınca hiç inanmıyorum. Ebru bakmaz eskiden bakıyordu" dedi.

YAŞAR, AŞK İDDİASINI YALANLADI

Hakkındaki aşk iddiasının ardından gazeteci Bilal Özcan'a açıklama yapan İpek, "Ebru Gündeş'i hayatım boyunca 3-4 kere gördüm o da sahnede" dedi.

Survivor Atakan'dan iddialı açıklama! Şampiyonluğu alabilecek isimleri açıkladı

Tolgahan Sayışman yeni film imajıyla Recep İvedik'e benzetildi