Seren Serengil'den bomba iddia: Şafak'ın ölümünden sonra ailesi Ece Erken'in evine haciz gönderdi

Seren Serengil, Söylemezsem Olmaz canlı yayınında Ece Erken ve silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Şafak Mahmutyazıcıoğlu hakkında bomba açıklamalarda bulundu. Seren Serengil, ''Şafak'ın ölümünden sonra ailesi Ece Erken'in evine haciz gönderdi'' sözleri ile gündeme bomba gibi düştü.

Ünlü sunucu Ece Erken'in avukat eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu geçtiğimiz ocak ayında bir balıkçıda uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.

Ece Erken, Şafak Mahmutyazıcıoğlu için geçtiğimiz gün 40 gün mevlidini okuttu. Mevlide katılan Seren Serengil, Söylemezsem Olmaz canlı yayınında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Serengil'in iddiaları magazin gündemine bomba gibi düştü.

Seren Serengil "Kırkı geçmeden daha yakınları para peşine düştüler! Çok utanç verici. Kızın evine hacizler gönderiyorlar, evi de kendi evi. Adamın saatini, tespihini istiyorlar. Bildiğiniz gibi değil. Caydırma politikası. Adamın kapıdan arabasını alıyorlar filan...

Dün kırkı okundu hocaya diyor ki 'nasıl rüyamda görebilirim, hangi duaları okuyabilirim?' Bir yandan da birileri evine haciz gelip bir şeyler yapmaya çalışıyor. Oğluyla mücadele etmeye çalışan bir kadın sonuçta." dedi.