Seren Serengil yine rahat durmadı! Hadise'nin makyajsız pozları ile fena alay etti: Kermit

Ünlü şarkıcı Hadise, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından makyajsız doğal pozlarını yayınladı. Söylemezsem Olmaz yorumcusu Seren Serengil, Hadise'nin paylaşımını diline doladı. Seren Serengil ünlü şarkıcının doğal fotoğrafları hakkında ''kurbağa kermit'' yorumunda bulundu. Hadise'nin vereceği yanıt merak konusu oldu.

Mehmet Dinçerler ile evliliğinin bitmesinin ardından eski tarzına geri dönen ünlü şarkıcı Hadise, arka arkaya paylaşımlarda bulunmaya devam ediyor. Verdiği kilolar ile adından söz ettiren Hadise, makyajsız pozlarını takipçilerinin beğenisine sundu.

SEREN SERENGİL HADİSE'Yİ "KURBAĞA KERMİT" KARAKTERİNE BENZETTİ

Ünlü şarkıcının beğeni toplayan pozlarına Söylemezsem Olmaz programı ile izleyici karşısına çıkan Seren Serengil'den tartışma yaratacak bir yorum geldi. Seren Serengil, son dönemde Ebru Gündeş ile olan bağlantısı nedeniyle gündemden düşmeyen Hadise'yi "Kurbağa Kermit" karakterine benzeterek "Kermit" yorumunu yaptı.

İşte Seren Serengil'in Hadise'ye yaptığı o yorum;

Hadise'yle boşanan Mehmet Dinçerler'den hakkındaki iddialara cevap... Bakın sahte yüzük ve robot süpürge için neler söyledi

Hadise'den sosyal medyayı çalkalayan o poz... Yorum yağmuruna tutuldu