Seren Serengil hapishanede yaşadıklarını anlattı

Selin Ciğerci'nin aldırdığı tedbir kararına uymayan Deniz Akkaya gibi 3 gün hapis cezası alan Seren Serengil, cezaevinde yaşadıklarını ilk kez anlattı. Cezaevine girdiğinde koğuşa kadar bavulunun taşınacağını düşündüğünü ifade eden Serengil, yemeğini yedikten sonra ise götürmeleri için ''acil durum'' düğmesine bastığını sözlerine ekledi.

Söylemezsem Olmaz programının yeni yorumcularından olan Deniz Akkaya, Selin Ciğerci için verilen tedbir kararını bozdurması nedeniyle 3 gün zorlama hapis cezası aldı. Yıllar önce de Gülben Ergen'in aldırdığı kararı bozarak 3 gün hapis cezası alan Seren Serengil, cezaevinde yaşadıklarını ilk kez anlattı.

Cezaevine girdiğinde bavulunun koğuşa kadar taşınması için yere bıraktığını söyleyen Serengil, şu ifadeleri kullandı:

"Ben içeride x-rayden bavulumu koydum bekliyorum. Bavulumu yere koydum bekliyorum, birisi alıp koğuşa götürecek sanıyorum. Kadına dedim ki 'Benim bavulumu kim götürecek acaba?'. O da 'Hayatım sen kendim götüreceksin' dedi"

Açıklamalarına devam eden Seren Serengil, "Veya işte yemek getiriyorlar, yemek yedikten sonra, odada bir düğme var meğerse acil durum düğmesiymiş. Ben de yemeğimi yedim düğmeye bastım. Yine kadın geldi 'efendim canım' dedi. Meğerse öyle değilmiş..." dedi.