Seren Serengil evlilik konusunda ilk kez bu kadar net! Sözlerini duyanlar şaştı kaldı

Beyaz TV'de ekrana getirilen Bircan Bali ve Arto ile Söylemezsem Olmaz programında yorumculuk yapan Seren Serengil, İstanbul'daki bir mekanda geçtiğimiz günlerde hayranları ile bir araya g3eldi. Sahne almadan önce kulisinde basın mensupları ile bir araya gelen Seren Serengil, evlilik sorusu karşısında verdiği yanıtla dikkat çekti.

Konser turuna hız kesmeden devam eden Söylemezsem Olmaz yorumcusu Seren Serengil, sahne öncesi gazeteciler ile kulisinde bir araya geldi. Seren Serengil, kendisine yöneltilen sorulara yanıt verdi.

SEREN SERENGİL YENİ NESLE HİTAP ETTİĞİNİ SÖYLEDİ

Serengil, ''17 yıl sonra zor bir işi başardım. Artık yeni nesle de hitap ettiğimi düşünüyorum. Bu akşam yoğun kar yağışına rağmen salon tıklım tıklım ve beni çok sevindirende bu. Salon Birleşmiş Milletler gibi. Amerika'dan gelen var, Almanya'dan gelen var, Belçika ve Hollanda'dan gelen var. Daha büyük bir mutluluk hayal edemiyorum şu an.'' dedi.

SEREN SERENGİL'DEN EVLİLİK SORUSUNA YANIT

Evlilik sorusuna da yanıt veren Seren Serengil, ''Ben artık imzamı kağıda değil kalbime atıyorum. O süreçler beni çok yıprattı. Artık evlilik düşünmüyorum" şeklinde konuştu.