Seren Serengil ve annesi şikayetçi oldu! Lerzan Mutlu'ya hapis şoku

Ünlü şarkıcı Seren Serengil ile annesi Nevin Teoman, Lerzan Mutlu hakkında kendilerine sosyal medya üzerinden hakarette bulunduğu gerekçesiyle şikayetçi oldular. Savcılık tarafından Mutlu'ya, ''sesli yazılı veya görüntülü bir ileti ile zincirleme hakaret'' suçundan ötürü 4 yıl 1 aya kadar hapsi talep edildi.

Şarkıcılar Lerzan Mutlu ile Seren Serengil arasındaki yargı sürecine, Serengil'in annesi Nevin Teoman da dahil oldu. Sabah'ta yer alan habere göre; İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede Lerzan Mutlu'nun, Seren Serengil'e ait ve onunla birlikte olan fotoğraflarını Instagram üzerinden yayınladığı ve "bir video gelecek bekleyin!!! sil yalvarırım mesajlarınla birlikte!!! birazcık daha eğlen!!! şizofren!!! mitomannnnnn!!! hayal dünyasında yaşayan zavallı!!!!insanlara iyilik yapmayın!!" gibi ifadelerin yer aldığı paylaşımlar yaptığı belirtildi.

Şüpheli Lerzan Mutlu savunmasında, paylaşımlarının kendine ait olduğunu doğruladı ve o an sahip olduğu ruh durumuna göre içinden geldiği şekilde paylaşımlar yaptığını fakat bu paylaşımların kesinlikle Seren Serengil ve annesi Nevin Teoman ile ilgili olmadığını belirtti.

Nevin Teoman ise, "Hesabından bana ve kızıma yönelik hakaret içerikli çeşitli story ve paylaşımlar yapıyor. Bu iletiler öncesinde kızımın fotoğrafını paylaşıp ismini açıkça zikrettiği paylaşımlar olduğundan iletideki anne kızın ben ve Seren olduğu yönünde şüphe yok." açıklamasında bulundu.

LERZAN MUTLU'YA HAPİS ŞOKU

Anne kızın şikayeti üzerine savcılık, Lerzan Mutlu'nun göndermeler yapıp hakaret ettiğini ve şikayetçi Seren Serengil'e ait olan fotoğraflardan da muhatabının anlaşıldığını kaydetti. Ünlü şarkıcının herkesin görebileceği bir biçimde farklı zamanlarda suç işlediği belirtildi.

Tarafların uzlaşamadığı da belirtilerek Lerzan Mutlu'nun Seren Serengil ve annesine karşı, "sesli yazılı veya görüntülü bir ileti ile zincirleme hakaret" suçundan ötürü 4 yıl 1 aya kadar hapsi talep edildi. Her iki taraf önümüzdeki aylarda hakim karşısına çıkacak.