Seren Serengil programda Ebru Gündeş'in şarkısı çalınca çileden çıktı: Ben varken bunu çalamazsınız

Söylemezsem Olmaz programında Ebru Gündeş'in şarkısı çalınınca Seren Serengil çileden çıktı. Davalık olduğu Ebru Gündeş'in sesini duyan Seren Serengil, ''Ebru Gündeş şarkısını neden koyuyorsunuz? Bu kadının bize yapmadığı şey kalmadı. Ben burada olduğum sürece bunu çalamazsınız'' sözleri ile tepki gösterdi.

Sosyal medya paylaşımları ve yorumları ile sık sık gündeme gelen Seren Serengil, Ebru Gündeş hakkında iddialarda bulundu. Seren Serengil, Ebru Gündeş nedeniyle Yaşar İpek'ten boşandığını iddia etmişti. Yaşananların ardından Serengil, Gündeş ile davalık oldu.

"BEN VARKEN BUNU ÇALAMAZSINIZ"

Söylemezsem Olmaz canlı yayınında Ebru Gündeş'in şarkısı çalınınca Seren Serengil, çileden çıktı. Serengil, şunları söyledi:

"Reji neden Ebru Gündeş şarkısıyla başladık? Ebru Gündeş'in şarkısını niye buraya koyuyorsunuz? Bana mahkeme açtı, bize yapmadığı bir şey kalmadı. Niye ödüllendiriyorsunuz onu anlamıyorum. Rejinin cevap hakkı falan yok. Gerçekten burama kadar getiriyorsunuz. Bu programda ben olduğum sürece Ebru Gündeş'in şarkısını çalamazsın. Bize mobing uygulayıp dava açtı. Konusunu konuşurum ama şarkısını çalamazsın"