Seren Serengil Nihat Hatipoğlu'nu hedef alınca tepki topladı!

Magazin yorumcusu Seren Serengil bu kez de Ramazan programlarını hedef aldı. ''Din adamlarının bu kadar astronomik rakamlar almasını doğru bulmuyorum'' diyen Seren Serengil'e sosyal medyada tepkiler çığ gibi büyüdü. Kullanıcılar tepkilerini sosyal medyada dile getirdi.

Gündüz kuşağında magazin yorumculuğu yapan ve açıklamalarıyla zaman zaman tepkiler çeken Seren Serengil bu kez de Ramazan ayında televizyona çıkan din görevlilerini hedef gösterdi. Geçtiğimiz günlerde Demet Akalın tarafından yapılan bir paylaşıma destek veren Serengil Nihat Hatipoğlu'nun uçuk paralar aldığına dair iddiaları dile getirdi.

SOSYAL MEDYADA TEPKİ YAĞDI

Seren Serengil'in "Din adamının din kardeşlerine din sohbeti yapıp para alması bizim işimizle aynı şey değil" sözleri sosyal medyada tepki topladı.

Bir kullanıcı tepkisini "Sizin aldığınız paraları da çok normal bulmuyoruz açıkçası" cümleleriyle dile getirirken bir başka kullanıcı ise "Magazin adı altında masa başında oturup boş muhabbet yapanların bu kadar yüksek para almasını doğru bulmuyorum" ifadelerine yer verdi.

Bir kullanıcı ise "Tabii ki sizin işinizle aynı olamaz. Siz dedikodu yaparak para kazanıyorsunuz" dedi.