Seren Serengil, Maria Maksymenko ile kavga etti

Şarkıcı ve magazin yorumcusu Seren Serengil, sosyetenin ünlü isimlerinden Maria Maksymenko ile tartıştı. Ağır hakaretlerin geçtiği iddia edilen tartışma, sosyal medyada büyük tepki çekti.

Yaşadığı sağlık sorunları sebebiyle zor günler geçiren şarkıcı ve magazin yorumcusu Seren Serengil, tatilde bulunduğu Göcek'te tepki çeken bir kavgaya dahil oldu. Takvim'in haberine göre; Serengil geçtiğimiz çarşamba günü teknesinde dinlenirken, kendilerine çarptığını iddia ettiği bir başka teknenin kendisine çarptığını iddia edip, söz konusu kişilere görgüsüzler ve tekneyi mahvettiler şeklinde konuştu ve alkollü oldukları iddia edildi.

Teknenin sahibi olan sosyetik Maria Maksymenko ise bu ithamlara cevap olarak, 'Bahsi geçen teknede tatil yapıyoruz. Seren Hanım'ın teknesinin yanına yanaştık. Rüzgarın etkisiyle çok hafif dokunduk. Denizde yardımlaşmak kuraldır. Özür diledik ancak Seren Serengil, 'Gerizekalısınız. Allah'ın köylüleri.' diyerek bize hakaret etmeye başladı.

Benim içki içmediğimi tüm dostlarım bilir. Teknede çocuklarımla birlikte 2 profesyonel kaptan ve ailem vardı. Biz bu kadar kalitesizlik görmedik ve apar topar oradan ayrıldık.' ifadelerini kullandı.