Seren Serengil ile Bircan Bali birbirine girmişti... Hastanelik olan Serengil'in sevgilisi fena patladı: Ayıp, arkasından yapmadığınız kalmadı

Seren Serengil, geçtiğimiz gün canlı yayında Bircan Bali ile tartışmasının ardından çenesinin kitlenip tansiyonun yükselmesi nedeniyle apar topar hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan Seren Serengil'in sevgilisi Mustafa Rahman Tohma, sosyal medya hesabından yeni bir paylaşımda bulunarak isim vermeden Bircan Bali'ye yüklendi. Tohma, ''Bu kız sizi öperek Amerika'ya gitti ayıp gerçekten. Yayında arkasından yapmadığınız kalmadı'' dedi. Tohma, paylaşımıyla gündem oldu.

Amerika dönüşü Söylemezsem Olmaz canlı yayınına çıkan Seren Serengil ile Bircan Bali arasında gerginlik yaşandı. Seren Serengil, programın açılışını yaparken "Ben yokken yeterince programda halay çekiyorsunuz" diyerek Bircan Bali ve Arto'ya göndermede bulundu. Bali de "Sen varken de dert çekiyoruz" diyerek tepkisini gösterdi. Sonrasında Serengil, "Sözümü kesme, ben konuşuyorum. Sözümü lütfen kesme" ifadelerini kullandı. Serengil'in kendisiyle emir kipiyle konuşmasına tahammül edemeyen Bircan Bali, "Efendim? Ben de konuşuyorum şu an. Lütfenli konuşuyorsak iyi olur emir kiplerini bırakalım onlar Amerika'da kaldı" diyerek sert çıkıştı. Yaşananların ardından tansiyonu yükselen Seren Serengil apar topar hastaneye kaldırıldı.

Stüdyoda gergin dakikalar... Seren Serengil ile Bircan Bali fena kapıştı! Gerginlik yüzlerine yansıdı

Serengil'in sevgilisi Mustafa Rahman Tohma, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla Bali'ye yüklendi. Tohma, şu ifadelere yer verdi:

"Seren, bugün çenesinin yüksek tansiyonu ve stres nedeniyle kitlenmesi nedeniyle çalıştığı kanalın karşısındaki hastaneye götürüldü. 22 tansiyondu, ağzı kilitliydi, başı ve ensesinde ağrı vardı. Serum takıldı tansiyon 16/10'a düşürüldü. Çenesindeki kilit geçmeyince başka bir hastaneye götürdük. Orada tansiyonu 14/10'a düşürüldü, beyne pıhtı atabilme riski olduğundan doktor MR çekilmesini istedi. Seren'in riskli hipertansiyonu olması nedeniyle bundan sonra stresli ortamda bulunmaması gerektiğini söyledi. Bir haftalık rapor verildi. Seren için stresli hayat bitti. Onun hayatı her şeyden önemli bundan sonra bile bile onu sinirlendirmek ve strese sokmam, onun başına gelebilecek her şeye neden olmaktır"