Seren Serengil 'den ortalığı karıştıracak sözler: Bu sefer konu Gülben Ergen'in gözyaşları

Metin Arolat'ın cenaze töreninde gözyaşlarına boğulan Gülben Ergen hakkında Seren Serengil'den sert yorumlar geldi. Gülben Ergen'in cenazede rol çaldığını ifade eden Seren Serengil, ''Allah'ım bunun her olaydan rol çalmaları... Sanki her gün görüşüyor, yakını gibi'' dedi.

İstanbul Kozyatağı'nda 20 Eylül'de bir otelde sahne alan şarkıcı Metin Arolat, şarkı söylerken aniden fenalaşıp, yere yığıldı. Kalp masajı yapılan Arolat, hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Metin Arolat için İstanbul Teşvikiye Camii'nde öğle vakti cenaze namazı kılınmasının ardından memleketi İzmir'e getirilmişti.

Metin Arolat, Beşikçioğlu Camii'nde öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından İzmir'de son yolculuğuna uğurlanmıştı. Törene, sunucu ve yapımcı Armağan Çağlayan, 'Kuşum Aydın', şarkıcı Işın Karaca gibi sanatçılar da katılmıştı.

GÜLBEN ERGEN'İ HEDEF ALDI

İstanbul'da düzenlenen törene katılan Gülben Ergen arkadaşını kaybetmesinin üzüntüsü ile gözyaşlarına boğulmuştu. Seren Serengil, Gülben Ergen'in ağladığı anlar hakkında sert açıklamalarda bulundu.