Serdar Ortaç kaç yaşında ve aslen nereli? Serdar Ortaç'ın sevgilisi Seçil Gür kimdir?

Kanal D'nin yeni müzik programı Şarkılar Bizi Söyler'in bu haftaki konukları arasında yer alan isimlerden biri de Serdar Ortaç oldu. Serdar Ortaç kimdir, kaç yaşında, aslen nereli? Serdar Ortaç'ın sevgilisi Seçil Gür kim? gibi soruların yanıtları yoğun bir şekilde araştırılmaya başlandı. Serdar Ortaç 16 Şubat 1970 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Türk şarkıcı, söz yazarı ve bestecidir. İşte hakkında merak edilenler...

Serdar Ortaç, bu akşam yayınlanacak olan Şarkılar Bizi Söyler programına konuk oluyor. Serdar Ortaç kimdir, kaç yaşındadır? Serdar Ortaç'ın sevgilisi Seçil Gür kim? gibi soruların yanıtları izleyenler tarafından araştırılmaya başlandı. Serdar Ortaç 16 Şubat 1970 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk öğretimini Kocamustafapaşa'da ve ortaokul öğretimini Suadiye Lisesi'nde tamamladı. Haydarpaşa Meslek Lisesinde torna tesviye bölümünde liseyi bitirdi.

SERDAR ORTAÇ KİMDİR, KAÇ YAŞINDADIR?

Serdar Ortaç 16 Şubat 1970 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Türk şarkıcı, söz yazarı ve bestecidir. Bazı müzik eleştirmenleri tarafından kendisinin Türk pop müziğinde standartları belirlediği kabul edildi.

İlk öğretimini Kocamustafapaşa'da ve ortaokul öğretimini Suadiye Lisesi'nde tamamladı. Haydarpaşa Meslek Lisesinde torna tesviye bölümünde liseyi bitirdi. Babası küçücük bir dükkanda torna tezgahı olan plastik kalıpçısıydı. 1977 yılında torna dükkanında babasının yanında çalıştı, sokakta simit ve su sattı, iş hayatını öğrendi. Yüksek öğretimine Bilkent Üniversitesi Amerikan Dili ve Edebiyatı Bölümünde başladı. Fakat tahsilini tamamlamadan üniversiteden ayrıldı.

Serdar Ortaç 1994 yılında ilk albümü Aşk İçin-Karabiberim'i çıkardı. 1996 yılında ikinci albümü olan Yaz Yağmuru'na imza attı. 1998 senesinde Gecelerin Adamo, 2000 yılında Bilsem ki, 2003 yılında Okyanus, 2004 yılında ise Beni Unut albümlerini satışa sundu.

Daha önce Sibel Can'ın seslendirdiği Padişah şarkısı 2001 yılının en hit parçası oldu. Serdar Ortaç, Bu bestesi ile "Milliyet Yılın Şarkısı" ödülünü aldı.

2005 yılında Bu Şarkılar Kimin İçin adlı Mavi Ağaç Yayıncılık'dan yayımlanan ilk kitabıyla hayranlarının karşısına çıkan Serdar Ortaç, aynı yıl "Kral TV Video Müzik Ödülleri"nde hem "En Çok Albüm Satan Sanatçı" hem de "En İyi Pop Erkek Sanatçı" kategorilerinde iki ödül birden aldı.

SERDAR ORTAÇ'IN SEVGİLİSİ SEÇİL GÜR KİM?

Türk şarkıcı ve söz yazarı Seçil Gür, 1 Ocak 1986 tarihinde dünyaya geldi. Hof, Bavyera'da Adanalı bir ailenin kızı olarak dünyaya geldi. Müzik hayatına 12 yaşında Çukurova Devlet Senfoni Orkestrası 'nda başladı.

Liseye kadar ki eğitimini Adana da tamamladıktan sonra 1999 yılında İstanbul'a gelerek kısa süreli sahne deneyimlerinin ardından keman virtiözü kuzeni olan Hande Özyürek'in destek ve tavsiyesi ile Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nde opera eğitimi alıp ilk eserlerini icra etmeye başladı.

2005 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı Ses Eğitimi bölümüne girerek akademik çalışmalarını şan ud, piyano, Batı ve Türk müziği solfeji, üslup repertuvar ve mimik, diksiyon alanlarında eğitim alarak sürdürdü.

Tuğçe Tayfur kimdir, kaç yaşında? Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur nereli, sevgilisi kim?

Ahmet Selçuk İlkan kimdir, kaç yaşında? Ahmet Selçuk İlkan nereli?

Serkan Kaya kimdir, aslen nerelidir, kaç yaşında? Serkan Kaya'nın eşi Ayşegül Kalfa kim?