Serdar Ortaç kaç yaşında, nereli? Doğu Demirkol'un konuğu Serdar Ortaç evli mi, sevgilisi kim?

Zaman zaman magazin gündeminde adından sıklakla söz ettiren Serdar Ortaç, Star Tv ekranlarında yeni başlayan Doğu Demirkol ile Alelade Show'a konuk oldu. İzleyiciler Serdar Ortaç ile ilgili aramalarını hızlandırdı. Peki, Serdar Ortaç kaç yaşında, nereli? Doğu Demirkol'un konuğu Serdar Ortaç evli mi, sevgilisi kim?

Pop müziğin başarılı sanatçılarından Serdar Ortaç, bu akşam Star Tv ekranlarının yeni programı Doğu Demirkol ile Alelade Show'a konuk oldu. İzleyiciler Serdar Ortaç ile ilgili arama yapmaya başladı. Peki, Serdar Ortaç kaç yaşında, nereli? Doğu Demirkol'un konuğu Serdar Ortaç evli mi, sevgilisi kim?

SERDAR ORTAÇ KİMDİR?

16 Şubat 1970'te İstanbul'da Vakıf Gureba Hastanesinde doğdu. Babası Kastamonu'nun Cide ilçesinin İlyasbey köyündendir ve köken olarak Kırım Tatarı'dır. Annesi ise Adana'nın Ceyhan ilçesine bağlı Yılankale köyündendir. İlköğrenimini Kocamustafapaşa'da[3]ve ortaöğrenimini Suadiye Lisesinde tamamladı. Lise öğrenimini ise Haydarpaşa Endüstri Meslek Lisesi Torna ve Tesviye Bölümünde tamamladı. Babası küçük bir dükkânda torna tezgâhı olan plastik kalıpçısıydı. Çocukluğunda babasının yanında çalışır, hafta sonları ise simit ve su satardı. Babası sayesinde iş hayatını ve ayakta durmayı öğrendiğini, birçok şeyi babasına borçlu olduğunu sanatçı sık sık dile getirmektedir. Yükseköğrenimine Bilkent Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı Bölümünde başladı fakat tahsilini tamamlamadan üniversiteden ayrıldı.

Bir sene kadar İstanbul'daki radyolardan birinde program yapımcısı ve sunucu olarak çalıştı. Radyo programlarını dinleyen bir albüm yapımcısı tarafından dönemin plak şirketlerinden biri olan RAKS ile sözleşme imzalaması teklif edildi. Böylelikle o güne kadar yazdığı şarkılarını, kendi sesi ile seslendirme şansını yakaladı ve ilk albümünü yaptı.

SERDAR ORTAÇ EVLİ Mİ?

6 Haziran 2014'te İrlandalı Chloe Loughnan ile evlendi. Evlendikten kısa bir süre sonra multipl skleroz (MS) hastalığı olduğunu duyurdu. Bir süre hastanede tedavi gördükten sonra sağlık durumu iyiye doğru gitti.

Bu dönem içerisinde "Kral TV Video Müzik Ödülleri"nde Radyolarda En Çok Çalınan Sanatçı Ödülü'nü, "Balkanika TV - Balkan Ödülleri"nde ise Yılın En İyi Erkek Sanatçısı ve Yılın Projesi ödüllerini aldı.

Serdar Ortaç, Chloe Loughnan ile beş yıllık evliliğini 2019'da anlaşmalı olarak tek celsede sonlandırdı.