Serdar Ortaç ekranlara dönüyor! Partneri bakın kim oldu

Son dönemde yaşadığı sağlık sorunlar ile gündeme gelen ünlü şarkıcı Serdar Ortaç ekranlara bir yarışma programı ile dönüyor. Serdar Ortaç'a programda eşlik edecek partneri de belli oldu.

MS hastalığı ile mücadele eden ve sosyal medyada açtığı canlı yayınlar ile dikkatleri üzerine çeken Serdar Ortaç cephesinden güzel haber geldi.

SERDAR ORTAÇ YARIŞMA PROGRAMI İLE EKRANLARA DÖNÜYOR

Haberglobal'in haberine göre; Serdar Ortaç, uzman psikolog ve yazar Yelda Başaran ile birlikte önümüzdeki günlerde beraber hazırladıkları bir televizyon projesiyle ekranda olacaklarının müjdesini verdi. İkilinin sunacağı program yarışma formatı olacak.

Yelda Başaran bir dergiye verdiği röportajda ünlü şarkıcı hakkında şunları söyledi:

"Müzik duyguların kısa yoludur. Serdar Ortaç kalbimize adeta antidepresan etkiler yapan duygularımızın Psikoterapisti bir hayat sanatçısıdır! Onun gibi böyle hayat misyonu insanların duygusal hayatlarına dokunmak olan hassas ve başarılı sanatçılar bir süre sonra kendini ne kadar ihmal ettiğinin farkında olmadan sadece üretmeye odaklanarak içinde ki huzuru kaybedebilir. Onların bu huzura tekrar buluşturmak onların bulmacasını çözmektir. Sevgili Serdar ile biz bunu yaptık ve birlikte bir huzur yolculuğuna çıktık"