Serdar Gökhan Cüneyt Arkın'ın vefat haberini aldığında yaşadıklarını anlattı: Araba kullanıyordum kenara çektim, yıkıldım...

Yeşilçam'ın jönlerinden olan Serdar Gökhan, Cüneyt Arkın'ın vefat haberini almasının ardından yaşadıklarını anlattı. Canlı yayına telefonla bağlanan Serdar Gökhan, Cüneyt Arkın'ın ölüm haberini arabasındayken aldığını söyledi.

Yeşilçam'ın usta ismi Cüneyt Arkın, hayatını kaybetmesi ile tüm sevenlerini yasa boğdu. Bir canlı yayına bağlanan Serdar Gökhan, Cüneyt Arkın'ın ölüm haberini almasının ardından yaşadıklarını anlattı.

Gökhan, şunları söyledi: "Cüneyt Arkın ile güzel bir rekabet içinde tarihi filmler yaptık. Mesleğini bırakıp yaşamı boyunca sinemayla ilgilendi. Yeni nesilden Yeşilçam oyuncularını dolduracak yetenekler yetişmiyor. Çok ince ve yufka yürekli bir insandı. Her şey dilindeydi.

Karşılıklı rol yaptığımız zaman daha iyi rol yapma derdindeydik. Yolda öğrendim, yıkıldım. Dilim damağım kurudu. Araba kullanıyordum kenara çektim. Tekrar başımız sağ olsun diyorum."

Cüneyt Arkın'ın ölüm haberini alan dostları hastaneye akın etti... Ünlü isimler taziye mesajlarını iletti

Yeşilçam'ın usta ismi Cüneyt Arkın'ın cenaze programı açıklandı... Perşembe günü tören düzenlenecek

Cüneyt Arkın'ın vasiyeti ortaya çıktı! İşte tüm detaylar

Vefatı yasa boğan Cüneyt Arkın'ın son paylaşımı yürek burktu

Cüneyt Arkın'ın vefatı yasa boğdu... Ünlü isimlerden Cüneyt Arkın paylaşımları

Bir devir daha böyle kapandı... Yeşilçam'ın usta ismi Cüneyt Arkın hayatını kaybetti!

Cüneyt Arkın'ın ölüm nedeni belli oldu! Hastaneden açıklama geldi