Seray Sever'den hamilelik açıklaması... Bebeklerinin cinsiyetini ve isimlerini açıkladı

48 yaşındaki Seray Sever'in hamile olduğu iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Eray Sünbül ile mutlu bir evliliği olan Seray Sever'den hamilelik açıklaması geldi. Sever, sosyal medya hesabından yapığı paylaşımla ikiz bebekleri olacağı iddialarını doğruladı.

Son olarak Doya Doya Moda'da jüri üyeliği yapan Seray Sever, programın final yapmasının ardından Bodrum'da yaşadığı eşi Eray Sünbül'ün yanına döndü. Evliliğini ve özel hayatını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden Seray Sever'in ikiz bebek beklediği iddiası gündeme geldi.

Sessizliğin bozan Seray Sever, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla hamile olduğunu doğruladı.

Haldun Demirhisar'la görüntülenmişti... Aleyna Tilki sessizliğini bozdu: Gereken açıklamayı yapacağım

Instagram hesabının hikaye bölümünden bir tebrik mesajını yayınlayan Seray Sever, "Yeğenlerimiz geliyor üç aydır çıtımızı çıkarmadık" yazan bir notu da paylaştı.

Sever, paylaşım yaparken nazar boncuğu koymayı ihmal etmedi.

Yılın son ayrılığı... Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç ilişkisi bitti!

"HAMİLELİĞİM PLANLI BİR SÜREÇTİ"

2. Sayfa programına bağlanan Sever, "Çok uzun zamandır anne olmak için emek verdim. Anne olmam için 8-9 kez tedavi denendi. Çok saklamak istiyorduk aslında ama bir şekilde duyuldu. Hamileliğim planlı bir süreçti Allah'a dua ettim dualarım da kabul oldu. Çok heyecanlıyız" dedi.

Bebeklerinin ikisinin de kız olarak görüldüğünü ancak kesin bir bilgi almadıklarını sözlerine ekleyen Sever, kızlarından birinin adını eşiyle ortak kararı olan Sofia koyacaklarını söyledi.